Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.
Ha érdekellek írj.
Ha érdekellek írj.
Korunkbeli biszex/aktív/ pasit keresünk mindkettőnk szopatására illetve női fehérneműs-ruhás férfi tagunk dugására Érd és környékéről.
Sziasztok!
Van itt szép arcú transz aki szivesen szopna egy vastag farkat ?
Van itt szép arcú transz aki szivesen szopna egy vastag farkat ?
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Somogy - Zala megyében keresek pasit. Kezdő női rucis fiú vagyok
FTM van itt?
Békés megye, vagy környékén travival ismerkednék.

Sziasztok!
Pesti travi van itt esetleg? Vastag farkam szopatnam
Pesti travi van itt esetleg? Vastag farkam szopatnam
jövő héten jó lesz,írj üzit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 23. hétfő 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 23. hétfő 06:09
Törölt felhasználó (3993012)

Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok.
Travit szopatnék ma valamelyik szexmoziban.
Sziasztok
Eg szexi transzi aki szopna ?
Eg szexi transzi aki szopna ?
Transzit kersek környékemen.
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Tangában eléd guggolnák..
Utazni tudok helyem nincs
Dél-Dunántúl
Tangában eléd guggolnák..
Utazni tudok helyem nincs
Dél-Dunántúl
Üdv mindenkinek! Nógrád megyéből full aktív férfi?
Sziasztok.
Ma reggel 8-tol valaki meg dugna meg szopatna,le szopna meg dugatná magát egy csinos 30-as Cd-fiúval?
Ma reggel 8-tol valaki meg dugna meg szopatna,le szopna meg dugatná magát egy csinos 30-as Cd-fiúval?
Nincs itt egy szép arcú transz ?
aki szereti a vastagot

Sziasztok!
Pesten keresnék igényes transzit
Pesten keresnék igényes transzit

Valaki tud Transz , Shemale tarskeresot?
Nincs itt Pesti Shemale, transz? Vagy CD? Vastag farkam kéne lefejnj
Sziasztok!
Pesten szopatnék transzit
ha esetleg valaki jelentkezne az nagyon jo lenne!
Pesten szopatnék transzit