Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
Üdv mindenkinek! Kedd (02.02) délelőtt Salgótarjánban full aktív, vékony, átlagos alkatú hellyel rendelkező férfi? 1-2 órás mutatvány és mindenki mehet a dolgára.
Helló! CD/TS kedvelő biszex párt keresek délutáni-esti minden jóra. Budapest, helyem van.
Üdv! Napközben a Göncz árpád városközpont környékén keresek kalandokat.
Szopatnék,dugnék,kiereszteném a gőzt. Helyet nem tudok biztosítani sajnos.
Fiatal,igényes vagyok, 17 es mérettel. Írjatok bártan mindent meghallgatok.
Szopatnék,dugnék,kiereszteném a gőzt. Helyet nem tudok biztosítani sajnos.
Fiatal,igényes vagyok, 17 es mérettel. Írjatok bártan mindent meghallgatok.
Sziasztok! Debreceni kezdő vagyok, ha van a környéken jelentkező, írjon mindenképp!

Szia ,engem érdekelnél nagyon is
(Ez egy válasz agiosstefanos üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Veszprém környékén női rucis aki találkozna ?
privátban írj légszi..
Veszprém környékén női rucis aki találkozna ?
privátban írj légszi..
Aktív vagy uni TS/Shemale van itt esetleg, akit érdekelne egy vékony srác?
Titkos vágyaim kielégítésére keresek shemale és hermafrodita lányt.
hali én női. rucis vagyok
(Ez egy válasz axxxxel üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 12:26

Szia
Ha van helyed Pesten akkor ismizzünk..
Női rucist keresek
Női rucist keresek
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 32 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 32 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Szexpartnert keresek 02.24. -re, egy másik teltebb alkatú cd ismerősömmel. Többes vágyainkat szeretnénk megélni ismét, ehhez keresünk megfelelő, ápolt, kizárólag aktív partnereket. Hely a 13.kerben! Privátban üzenjetek kérlek! Pusz. Tami
Keresek egy fiatal CDt Transzit. Dunaújváros környékén. Vagy fiatal csupasz fiút aki szopna.
v.attila7@freemail.hu
v.attila7@freemail.hu
Szia
Női rucist keresek
Női rucist keresek
Szegedről ismerkednék travival, helyem van! Szép vaskos mérettel és sok sok gecivel rendelkezem...
Első travi élmény lenne....
Első travi élmény lenne....

Holnap napközben párok mindkét tagját kielégíteném!!
Shemale esetleg travi csajt keresek Szolnok környékén.
Most este valaki megszoptatna vagy megbaszna bp-en éjfélig? Smár, tapi, fist is mehet, ha szereted. Utána nem érek rá. Travi vagyok. Kocsidban is jó vagy padon, bokornál vagy elvihetsz magadhoz. Budapest
Szopnék ma Békés megyében. Ha akarod fel is veheted a szopásom, magadnak vagy felteheted ide
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható.