Sziasztok!Olyan travit keresek rendszeres(heti 1-2 alkalomra)aki imád hosszasan szopni.Az kimondottan tetszene ha lenne némi sub beállítottsága is.
Transznemut vagy CD-t keresek
Ifj priviben!
(Ez egy válasz zsanycd üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sziasztok! Szombat estére keresek partnert nyugat Dunántúlon Székesfehérvár Veszprém vonzáskörzetébe! Aktív vagyok!
Pesti hellyel rendelkezőt keresek perverzkedni XD
Solymáron és környékén ismerkednék szép ts-el vagy cd-vel! Uni vagyok
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Fiatal shemait keresek,..,hosszú távra,..,diszkréten!!!! Keress privátban!!
Most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna travit, ligetnél? Kocsidban is ok.
Sziasztok! Jövő hét csütörtök du. 17:00-tól szerveznék egy fincsi, élvezettel teli privát gangbang partit. Hely a 13.kerben lenne. Én a csajszi és 4-5 aktív, potens pasi jelentkezését várnám. Legyetek ott borotváltak vagy fazonra nyírtak, 16-20 cm közötti mérettel. Normális, kultúrált, kedves, kényeztető pasikat keresek. Fotód legyen, vagy tudj küldeni. Pusz. Tamara.
U.i.; privátban írjatok
U.i.; privátban írjatok
Sziasztok! 27 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye)
Sziasztok! 27 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye)
Sziasztok! Van itt mostanában ráérő női rucis? Szívesen játszadoznék.
Helló mikor és merre?
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2022. 11. 26. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 18:31

Sziasztok! Ma esti, éjszakai többes partyhoz, bulihoz csatlakoznék, kizárólag Bp. Pusz. Tamara
Sziasztok! Ma esti, éjszakai többes partyhoz, bulihoz csatlakoznék, kizárólag Bp. Pusz. Tamara
11.26. Szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Noi rucist harisnyast sztreccs rucist keresek kor akkat nem számít
Sziasztok,
hobbi CD-ként szívesen kényeztetnék Borsodban!
hobbi CD-ként szívesen kényeztetnék Borsodban!
Szia kapok egy címet privát üzenetben.Szívesen mennék.
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2022. 11. 23. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 19:00

Sziasztok! Holnapi napra keresek(sünk) egy cd ismerősömmel. Délutánra 16:00-tól, aktív, potens, intelligens, kedves pasit. Pusz. Tamara