Sziasztok esteleg ha szeretnél 44 éves nöi pasival csevegni irj privátot adok elérhetöséget aktiv pasik jelentkezését várom
Sziasztok! 27 éves, nőies, női fehérneműs, helyes arcú CD-ként keresnénk tőlem idősebb, (35-40+) domináns férfiakat Borsod és Szabolcs megyékből.
Sopronban keresek egy kanos fiut aki szeretne egy cd - t popoba kefelni. Most ráérek, ki ugrana fel. Pucsitva várlak dugasra készen. Képek adatlapomon, többit privátban.
Most éjszaka valaki szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes. Ligetnél, padnál, bokornál. Arcomra, harisnyámra mehet.
Szegeden keresünk párommal aki 25 éves karcsú lány 3 mashoz ts hellyel rendelkezőt 37 éves kortol 50 éves korig!
Igényes transz, cross lányt basznék szopatnék ma este. Aztán tiéd lehet a csajom.
Sziasztok! Ráérő passzív CD / ID Budapesten. Csak csinos CD/TS érdekel...
Szolnokon vagy környéken keresek CD/TS-t.
Noi rucist harisnyast keresek kor alkat nem számít
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Női ruhát,fehérneműt felvenni kedvelő srác vagyok, beöltözve szopnék, illetve a popóm nyalhatod, ujjazhatod, vibrátorozhatod, vagy meg is dughatod, ha nem túl nagy a farkad. Hely (lakás) kell. Értelmes bemutatkozó levelet írj, ha érdekel.
Hozzám hasonló cd partnerrel is ismerkednék.
Hozzám hasonló cd partnerrel is ismerkednék.
Valaki most cumizna Budapesten? 4-14-15 ker
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok 13 keruletben keresnek holnap egy alkalmi szexre valakit vagy budapest es hatvan vonalon aki utba esik.
Sziasztok! Csütörtök délutanra keresek több pasis felálláshoz aktív pasikat. Hely a 13.kerben lenne. Levélben keressetek. Fotót kérlek tudj itt mutatni, nekem is van. Köszönöm.
Sziasztok, salgótarjáni passzívot kereset
Sziasztok! Tolna Baranya esetleg Bàcs megyéből keresek travit cdt
Csinos travival dugatnam magam alkalmankent Budapesten. Tapasztalatom van!
Sziasztok 24.Ffi vagyok ,Szolnokon KERESEK Ts vagy CD-t a héten. Több info magamrol privatban
Sziasztok! Fiatal párként keresnénk a hölgy örömére Shemale-t. Fontos, hogy nagyon nőies legyen! Pasik megkeresését NEM szeretnénk!
Írjatok privátban!
Írjatok privátban!