Veszprém és környékén keresek partnert női ruhás srác személyében!
Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú shemale és uni bi pasi keres 3.nak uniszex fiatal max 35éves pasit.
Pesten 20 órától egész este.hely van.
Pesten 20 órától egész este.hely van.
Aktív-passzív shemale-t keresek Egerben.
Privátban írj kérlek!
Privátban írj kérlek!
sztem ruhát is tudok adni! keress meg!
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 11. 14. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 14. kedd 08:50

Orális játékokra keresek női fehérneműt harisnyát sztreccs rucitr
Sziasztok
Passzív crossdresserként ismerkednék.
Írjatok bátran.
Passzív crossdresserként ismerkednék.

Orális játékokra keresek női fehérneműt harisnyát sztreccs rucitr
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Travi vagyok. Most éjszaka valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna? Kocsidban vagy nálad. De, mehet a smárolás, ujjazás, tapi is ha szereted, mintha nő lennék, úgy kezelj. Idősebb, macis előnyben. Budapest Reggel 4-ig várom az üzit. Ingyenes szex. Privit írj és tali!
Ma este, budapesti lakásomon szexcentrikus TV, TS vagy CD partnert fogadnék.
Női ricost fehérneműt keresek aki leszopna
Keménykezű,hellyel rendelkező szoptató uramat keresem zala,somogy illetve vas megyében.
Női rucit kedvelő(+smink+műhaj) fiú vagyok
Női rucit kedvelő(+smink+műhaj) fiú vagyok
Női rucist fehérneműt keresek
Szopni imadot keresek
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Női rucist keresek
Sziasztok! Bi passzív, harisnyás, tangás pasi, barátkozna. Szfvár és környéke. Írj, ha érdekel!
Sziasztok! Csini transzi cicát keresek tabumentesen, nagyon diszkréten, Budapestről. Ápolt, sportos, nagyon diszkrét, érett, aktiv pasi vagyok.
Üdv. Athos
Üdv. Athos
Női rucist fehérneműt keresek
Sziasztok! Budapesten adatlapom szerint ismerkednék!
Írj privit!
Írj privit!
Székesfehérvári cd vagyok. Aktív bikák irjatok.