Sziasztok! 29 éves CD-ként keresek domináns férfiakat. Leginkább Borsod vagy Szabolcs megyéből, de ha az utazás nem probléma, akkor akár távolabbról is. Férifas testalkat (90-100 kg+), illetve nagyobb méret előny. Főként a 40 feletti korosztály érdekelne. Ha a femboyosabb kinézet izgat valakit, az is megholdható, írjon aki szeretne ismerkedni

Sziasztok! Van itt esetleg olyan fullos travi aki ma délután este talizna? És tényleg talizna! Autóm van... Bp és környéke.
Travi vagyok. Ma délután/este azopok, illetve baszhatsz is az újpesti nudi erdőben. Számba, arcomra mehet. Írj előtte privit és tali!
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Popsim felavatására keresek aktívat
Szia!
(Ez egy válasz rcgrcarch üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Péntek vagy szombat este kedves pár?érett férfias pasi?Igényes bi transzi vagyok..
Péntek vagy szombat este kedves pár?érett férfias pasi?Igényes bi transzi vagyok..
Női fehérneműset keresek minden jóra!
Sziasztok.
Fehérnemű kedvelő férfiként keresek jövő hétre aktív biszex partnert. Helyem van. Én a passzív szerepet szeretném ki próbálni.
Fehérnemű kedvelő férfiként keresek jövő hétre aktív biszex partnert. Helyem van. Én a passzív szerepet szeretném ki próbálni.
Balaton Keszthely én egy szexi traviribi vagyok
Nagy farkú férfiak titkos ribanca lennék
Nagy farkú férfiak titkos ribanca lennék
Budapesten van ma olyan cica, aki ráér?

Győr-Moson-Sopron megyében keresek!
15:30kor m0-on pucsitok az autombol
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből keresek full aktív férfit, ilyen tagú párt! Én full passziv (férfivel) fehérneműs férfi vagyok! Hely jó lenne! Privátban légyszi!
Jo reggelt.
A héten ismét keresek egy igazán belevaló pöcsös lányt.
Aki imád keményre szopni, és ha már jó kemény akkor jöhet a popsiba hatolás.
Feleslegesen nem utazok mert hitegető van sok. Elég belőlük.
Csak ha valóban kell az élvezet.
A héten ismét keresek egy igazán belevaló pöcsös lányt.
Aki imád keményre szopni, és ha már jó kemény akkor jöhet a popsiba hatolás.

Feleslegesen nem utazok mert hitegető van sok. Elég belőlük.
Csak ha valóban kell az élvezet.
Hello 22 éves vagyok passziv szüz szeretném az anális szüzessegem egy normalis kedves 40+ feletti férfinek ajándekozni szeretnék perverzkedni is sokszor hordok tangát is tudni kell!
Transz, shemale-al ismerkednék beszélgetnék, tribut videót is készítek szivessen
Fiatal travi nöi ruhás keresek ki szopathatnám baszhatnám legyél az én ribancom.
Nyíregyházán travi akit lehetne szopni?
Szo nelkul dugatnam magam akar tobb pasival egymas utan.
Megyek lakasra de autom hatsoulesen is ok m0 kornyeken
Megyek lakasra de autom hatsoulesen is ok m0 kornyeken