Sziasztok! Nyíregyházán Transzit,női rucist, vagy lányos fiút keresek aki szeret cumizni!
Bicskén keresek aktívat kocsidban vagy nálad
Sziasztok közös farokdörzsi re szopizni is jelentkeznek Nógrád megyében élek
Jól dugható fiatal passzív srácot keresek ma délutánra
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Ismi valaki?? Képek az adatlapomon
Sziasztok
valaki valami izgi most? :P Vagy holnap delutan? Pestmegye!

Sziasztok, 18 éves miskolci srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!

Aktívat keresek kezdő passzívként.
Sziasztok
Van kedve valakinek az unnepek utan szopatnia egy kezdo crossdresser sracot ?
Van kedve valakinek az unnepek utan szopatnia egy kezdo crossdresser sracot ?
Női feherneműbe leszophatna valaki
Kecskemét és környékén keresek, travit, női ruhás férfit.
Sziasztok, 18 éves borsodi srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!

----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
BP. Nyugati környékén valaki? Ismerkedne

FemBoy és/vagy nőies Ts-csaj Tatabányán és környékén????Irj privátban elérhetőséget is.Diszkréció alap!!!
Sziasztok! 29 éves vékony, sportos testalkatú, női rucis femboyként keresem domináns pasikat elsősorban hosszútávú szexkapcsolat céljából (Borsod-Szabolcs megye és vonzáskörzetéből) . Kíváncsi hetero, vagy biszexuális férfiak megkeresését várom elsősorban, 50 éves korig. Képcsere privátban. Ezen a téren kezdők is nyugodtan írhatnak, de fontos, hogy merj is találkozni

Budapesten.
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (2024. 12. 24. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 24. kedd 09:14

Bugyis fiút keresek, akivel aktív lennék ugyancsak bugyiban.
Bugyis fiút keresek, akivel aktív lennék ugyancsak bugyiban.