Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Perverzió előny, de nem feltétel!
Perverzió előny, de nem feltétel!
Aktív vagy uni transzikat vagy cd-t keresek! Nagyon imádok szopni gecit nyelni! Seggem is dugható
Sziasztok! Budapesten keresek jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. A XVII. kerületben, sötétedés után, kint a szabadban, egy fákkal, bokrokkal takart, félreeső helyen, Lenyelném mindet! Szexis női ruhában, combfixben, hosszú szárú, tűsarkú csizmában és szopómaszkban lennék. A jelentkezőknek szívesen és gyakran szerveznék ilyen bulit, ameddig elég jó idő van hozzá. Utána meg meglátjuk, hátha akad majd valakinél hely a hidegebb időkre. Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen. Várom a sok jelentkezőt, azután, ha összegyültünk páran, megbeszélünk egy pontos időt és helyet. Teljesen ingyenes program!
Szeged és környékéről valakinek valami tapasztalat?
Csini "csaj" ma egy hegedűs mozira?
passzív lányos, csini popsival rendelkező srácot vagy CD travit keresek , aktívkodnék.
A közelembe aktívkodnék
Sziasztok! 7.kerület valaki?
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra. Helyem van, utazni tudok! Lehetőleg kissebb intimmel .
Sziasztok! Femboy-t vagy CD-t kedvelő pasit keresek Borsod vagy Szabolcs megyéből, én sportos testalkatú, szub beállítottságú vagyok
Helyem nincs de utazni tudok.
Helyem nincs de utazni tudok.
Transzal ismerkednék,első alkalom, kis termet.
Sziasztok! Olyan NŐ társaságát keresem rendszeres találkozókra, aki kedveli az erotikus együttlétet kicsit nőies, harisnyás férfiakkal. Budapest, helyem van.
Aktív transi, vagy passzív lányos, csini popsival rendelkező srác?
Repter?
Üdv mindenkinek! Nógrád megyében keresek full aktiv férfit esetleg ilyen tagú párt! Én passzív CD vagyok!
Helló!
Ma este, éjszaka gátlástalan, perverz, bizarr és minden amit akarunk szex illetve pontosabban minden amit élvezünk dolgokban örömmel vagyok partner.
Nem hiszem, hogy meg tudsz lepni, szóval meghallgatok mindent!
Ma este, éjszaka gátlástalan, perverz, bizarr és minden amit akarunk szex illetve pontosabban minden amit élvezünk dolgokban örömmel vagyok partner.
Nem hiszem, hogy meg tudsz lepni, szóval meghallgatok mindent!
Budapesti travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Szia ! Van egy olyan érzésem ,hogy itt ilyen nem lesz ...
Sajnos pedig Engem is érdekelne ! (Ez egy válasz boka19 üzenetére (2026. 04. 01. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 01. szerda 11:34
Sajnos pedig Engem is érdekelne ! (Ez egy válasz boka19 üzenetére (2026. 04. 01. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra. Helyem van, utazni tudok!
Szegeden leszek hétvégén ill jovőheten. Aktív pasi vagyok! Meretes szerszammal ferfias testel levelbe írj.
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra. Helyem van, utazni tudok!

kutyafüle80
Jodie Moore