csere bere- benne vagyunk,
minden vágyunk ez lenne.....
Nekünk volt hasonló szituációnk. Együtt mentünk nyaralniegy másik párral egy két szobás apartmanba. Már utazás alatt is izzott a levegő , de mindenki a saját párjával költözött egy szobába. Estére már megbeszéltük a cserét és végig úgy is maradtunk. Közös terasz, fürdő , konyha
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 15. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 15. kedd 16:24
én olyan szituàciokra gondolok, hogy együtt alszik a nem hivatalos pàr (nàlunk a nyaralonàl csak egy tolo ajto és egy vékony fal vàlasztja el a kétszobàt), lehet hallgatozni. Tovàbbà közös zuhany. Ha nyàr akkor strandon egymàst kenyik be, együtt mennek vizben. ezektöl àllna fel
Valahányszor megszállunk valahogy átfut az agyunkon ez a dolog, de eddig elkerült minket ez a fajta szerencse, hogy ilyen párra találjunk.
Mi is benne vagyunk!már ha kozos a szimpatia!de ha nem irtok ugy nem lesz könnyű!pedig email ment!válasz nem jött!ebből is kiderül hogy nem vagytok par?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 13:34
Törölt felhasználó (1474922)
csere bere- benne vagyunk,
Királyul hangzik !
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2020. 12. 08. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 08. kedd 15:34
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2020. 12. 08. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk volt hasonló szituációnk. Együtt mentünk nyaralniegy másik párral egy két szobás apartmanba. Már utazás alatt is izzott a levegő , de mindenki a saját párjával költözött egy szobába. Estére már megbeszéltük a cserét és végig úgy is maradtunk. Közös terasz, fürdő , konyha
Mi is gondolkodunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 04. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 04. vasárnap 08:24
Törölt felhasználó (1326792)
izgalmas a téma, talán mi is kipróbálnánk
Imadom
Mi is átéltük és ujra szívesen átélnénk.
Ma is felizgat ha rá gondolok. Életem egyik nagy élménye volt
(Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A cserében nem látunk sok fantáziát. Mi inkább olyat szeretnénk, amihez kettö kevés. Egy esetben tennénk kivételt, ha sikerülne beszervezni egy nagy farku, exotikus bikát, aki jo alaposan kedvét töltené vele, en pedig mint operatör lehetnék jelen.
Titokban izgalmasabban hangzik, persze nyíltan tisztább
Izgat a téma! jó lenne a feleségem is benne lenne!
Fuhuuu én egyre többet fantáziálok ilyeneken...az egyik baratomnak nagyon megdugnám a feleségét, de annál jobban megnézném ahogy keményen lerendezi az én feleségem
Nem mondom, abban is van izgalom, ha tudom, hogy a szomszéd szobában épp most feszíti szét egy idegen fasz a feleségem pináját, de azért mégiscsak jobban izgat engem, ha én is ott vagyok, látom, és aktív részese vagyok a dolognak.
jó is az ilyen csere bere
Több mint 2 évig volt benne részünk. Életem legszebb időszaka volt
Megoszlanak a velemények ezzel kapcsolatban...kinek így jön be kinek úgy...en is a közös nyílt 4 es mellett tennem le a voksom. Igaz en megbekéltem vele hogy nem lesz ilyenben részem. Nalunk nem vevő a parom erre...en pedig nem birok magammal evemte 2 evente csatlakozom egy házasparhoz, hogy legalább igy ateljem az ezzel járó izgalmakat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 26. péntek 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 26. péntek 00:48
Törölt felhasználó (4389602)
Titokban izgalmasabban hangzik, persze nyíltan tisztább
Szabad tudni miert ert veget ez a csodas időszak? Remelem nem szet mentetek...
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2021. 08. 23. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha megtalálod az ideális párt, működőképes a dolog. Sokan kicsit álomszerűnek gondolják, pedig egyáltalán nem az. Szerintünk a dolog lényege a tartós kapcsolat.

Dominik551