Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Most valaki a közelünkböl nagy méretel?
Sziasztok!
Estére keresek egy havert akivel kivernénk, akár egymásnak!
Vagy biszex párt, akik szívesen szopnának együtt!
Kamusok, kép nélküliek leveleit nem várom!
Normális ápolt, emberek leveleit viszont annál inkább!
Dél pesten vagyok!
Estére keresek egy havert akivel kivernénk, akár egymásnak!
Vagy biszex párt, akik szívesen szopnának együtt!
Kamusok, kép nélküliek leveleit nem várom!
Normális ápolt, emberek leveleit viszont annál inkább!
Dél pesten vagyok!
Sziasztok ma délután estefelé valakire last minute Horvátország tenger? Teljesen költség mentesen! Vissza vasárnap délután érkezünk!!
Bpn v környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Bevállalós igényes párt vagy kiváncsi hetero vagy enyhe bi haverom keresem. XL
Sziasztok! Ma késő délután, esetleg lesz kint valaki a reptéren, szívesen találkoznék elhanyagolt hölgyel, anyukáddal, párokkal! Teljes heteró vagyok ezt vegyétek figyelembe! Várom a leveleket! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok!
Zugló vasútállomás környéke?..
Zugló vasútállomás környéke?..
Sziasztok !! A mai napra keresek hölgy vagy párt akihez tudok csatlakozni !! Pilis , Monor környéke !! Kellemes időtöltésre . 28 éves magára igényes pasi vagyok !
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Vecsés környékén srác, pár?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Debrecenben ki cumizná le a szőrös előnedves lucskos maci farkamat? 50 plusszos pasik előnyben
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Csepelről valaki ?
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Nyíradonyban ma délután valaki? Diszkréció fontos!