Most este valaki holgyek bi parok Budapesten és vonzaskorzeteben keresek
Ma este lenne kedve valakinek találkozni a 17. kerületbe?
Pécs és környékén valaki?
Helló.
Hölgy holnapi indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Hölgy holnapi indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Sziasztok. Holnap délelőtt, hölgy vagy pár?
Írj, ha van kedved még ma este szopatni egyet Budapesten.
Holnap Miskolcon hölgyek előnyben
ma reggel fél 8 körül szopnék a reptérnél
Budapesten szopnék most a reggeli órákban!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Most egy kis kaland Bp?
Kecskeméten szopnék élvezésig titokban.
Kíváncsi hetero pasi ?
?
Kíváncsi hetero pasi ?
?
Valaki most a 14 vagy 15 kerben?
Budapesti aktívat szopnék!
Gátlástalan extrém perverz szexre keresek lehetőséget délután, este!
Most valaki egy forró kaland utazni tudok

Sziasztok.
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat

Elhanyagolt férj vagyok. Elhanyagolt anyukát magányos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Hölgyek lányok beszélgetés vagy csak camozás vagy extrém dolgok mindenben benevagyok. Skype