Sziasztok mi egy kezdő pár vagyunk 36/43 keresünk kezdő párt elsőre egymás előtti szex orális parcsere. Illetve nyalni és maszirozni szerető pasit pasikat vibered legyen
Holnap délelőtt keresek pasit vagy párt
Sziasztok! Ma éjszakára, esetleg holnap napközbenre keresünk egy pasit, aki az adatlapunkon leírtak szerint csatlakozna!
Ma este keresek holgyet kiados kenyztetesre
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!

Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném a párja előtt vagy vele közösen.. Utazni tudok.
Sziasztok! Ma vagy holnap keresnék valakit aki benne lenne egy gyors autós kalandban, Kecskemét és környékén.

Sziasztok ! Ma este Fiatal srácot keresünk harmadiknak hetero alapon . Privát üzit küdj! Tudj utazni
Komárom, Tata környékén szopnék.
Sziasztok! Van olyan hölgy Tiszakécske környékén, akinek ma van kedve egy kis kalandra?
Sziasztok. A kifutónál kalandoznék
Budapesten szopnék, fejnék ma. hely van
Szivesen verném kocsiban egy jó nagy farkú sráccal. Dél pesti régióban, csak ápolt, hasonló farku embereknek válaszolok. Akár ma este is
Sziasztok! Ma egész nap van helyem a 13. kerületben. Nyitott, igényes férfi vagyok, intim 21/6 Nők és párok üzenetét várom!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek
Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Holgyekkel parokkal ismerkednek bpn