Sziasztok! Ma este igényes, diszkrét párral taliznék! 45 éves, nagyon igényes pasi vagyok.
Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !

Találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!Ma estém is szabad!Írj!
PESTMEGYE!elérhetőséget írj!Ma estém is szabad!Írj!
Kár hogy messze vagytok, nekem bejönnek az ilyen jellegü 3asok is...

Sziasztok ! Sportos 40 es pasi extra merettel ismerkedne
üdv : P

Sziasztok!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Sziasztok Ma napközben párt csajt keresek! Most leginkább orális szexre.
Sziasztok! Ma Békéscsaba környékén igényes párt kényeztetnék. Finom masszázsban is részesítenélek titeket, ha szeretnétek. Helyem van, de utazni is tudok. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Ha lenne kedvetek egy kis szórakozáshoz ma délután, vagy este, akkor írjatok privátba!
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Popsinyalasra keresek Holgyeket Budapesten oda/vissza alapon.
Most indulok Budapestről Mosonmagyaróvár irányába. Hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 19:22

Sziasztok!
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok! Holnap délután, este Gyulán igényes, párt kényeztetnék, ahogyan csak szeretnétek. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Helyem is lenne, és utazni is tudok. Csak komoly, valós párok keressenek, akik szeretnének valóban szórakozni kicsit holnap este!
A vendégipar átka is lehet a szombat este.
De mi sajnos hétfőtől péntekig dolgozunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 16:34
De mi sajnos hétfőtől péntekig dolgozunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4694239)

Lehet hogy valaki nem ér rá szombat este csak vasárnap?
Lehet hogy valaki nem ér rá szombat este csak vasárnap?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 16:32
Törölt felhasználó (4680597)

Holnap hajnalban már munka van. Ezt sosem értjük miért jobb a vasárnap a szombattól?
Holnap hajnalban már munka van. Ezt sosem értjük miért jobb a vasárnap a szombattól?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 16:26
Törölt felhasználó (4694239)

Ha a ma este is szabad szóljatok

Ha a ma este is szabad szóljatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 17:50

Törölt felhasználó (4680597)

A ma esténk szabad, utazni tudunk.