Sajnos az enyém is!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Estém még szabad

Sziasztok. Ma estére keresem Hajdúszoboszlón kanos partneremet szopásra este 9 órától. Macis 23 éves srac vagyok.
Mostanában tantra és jóni masszázst tanulok és a jövőben szeretnék ezen a területen (is) dolgozni hivatásos masszőrként. Viszont mivel még az út elején járok, ezért szívesen gyakorolnék egy erre nyitott hölgyön. Esetleg párok is szóba jöhetnek, ahol a hölgyet masszírozom, amíg a párja nézi.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők
Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők

Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Zalaegerszegen egytől pasit kényeztetnék orálisan, helyem van hozzá.
Sziasztok!Puncimániás,masztizást kedvelő laza jófej hetero kíváncsi urat fiút keresek.Helyem van!
Pestmegyei igényes srác vagyok.Korrekt partnert keresek aki el is jön ha megbeszéljük!
Pestmegyei igényes srác vagyok.Korrekt partnert keresek aki el is jön ha megbeszéljük!
Mai nap párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Ma 13-órára megyek a eptéri kifutóhoz ! Cumiztatnék valakit....
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék lánnyal nővel maximum 40 éves korig. Helyem van utazni tudok. Skyp Google chat viber van. Várom a jelentkezőket. Képeim adatlapomon.
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran.
Köszönöm az épitő kritikát!
Igyekszem a napokhoz és keresésekhez aktualizálni a nevem
(Ez egy válasz Marika43 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Igyekszem a napokhoz és keresésekhez aktualizálni a nevem

Sziasztok.van itt kitartó egyén aki megpróbálna kielégíteni Kelenföld környékén?

Passzív srácot keresek mára bp-kecskemét vonalon.
Nagyon korrekt nagyikat keresnék,lehet férjed tudtával is...Lehetsz kövér sovány nem borovált stb...Pécs+50km
Hölgyet kényeztetnèk Hatvan ès környékén
Sziasztok, part keresnemk ma estere Godollo kozeleben. A holgy egyenlőre csak nézne, esetleg kinyalható lenne. Csak nem dohányzók. Csak párok.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.
Jó is lenne……
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 00:25
Törölt felhasználó (4680597)

After party?