Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
18!6 méretű ápolt jóképűnek mondott normális férfiként ismerkednék ápolt kedves hölgyel párral. Képeim adatlapom van fent fontos számomra az ismerkedés előtte csak olyan hölgy pár írjon aki tényleg érdeklődő,és eldöntötte,hogyha meg van a szimpátia lépni is szerete. Diszkréció adott és elvárt. Nagyon örülnék,ha írnátok! Köszönöm!
Nőt keresek közös örömszerzésre, szívesen kényeztetnék elhanyagolt érett nőt
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keress
Haliho
Kalandoznék, és szívesen ismerkednék csajokkal vagy esetleg nyitott párokkal.
19 vagyok és vágyakozó szeretném bővíteni a bakancslistámat és kipipálni minél több mindent!
Ha tényleg akar valamit az ember akkor azért tenni is kell...
Kalandoznék, és szívesen ismerkednék csajokkal vagy esetleg nyitott párokkal.
19 vagyok és vágyakozó szeretném bővíteni a bakancslistámat és kipipálni minél több mindent!
Ha tényleg akar valamit az ember akkor azért tenni is kell...
Délelötti órákban Szigetszentmiklóson masszíroznék nőket, vagy férfiakat otthonukban.
Holnap délelőtt Szigetszentmiklóson kalandoznèk.
Sziasztok!Holnap délután Győr-Székesfehérvár vonalon szívesen kényeztetnék elhanyagolt hölgyeket, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék!

Sziasztok!
Ma illetve, kedden, szerdán kora este pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen. Helyem van.
Privátban keress!
Ma illetve, kedden, szerdán kora este pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen. Helyem van.
Privátban keress!
Sziasztok, Pápa és környékén keresek ma (02.06.) 17-18 óra körül olyan partnert aki szeretne egy formás farkat oràlisan kielégíteni! Írj ha van egy szabad órád
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Szeretnék egy jó kis masszirozást kapni egy hölgytől
Még nagyon sosem volt benne részem, szivesen kipróbálnám
Harminc éves, sportos, hetero srác vagyok.

Még nagyon sosem volt benne részem, szivesen kipróbálnám

Harminc éves, sportos, hetero srác vagyok.
14.kerben helyes 30 eves bi srac kalandozna. Helyem van.
ÜDV
ÜDV
Sexpartnerem keresném ma du.!Vácon,hely kell!
Budaörs környékén ismerkednék!
Szegeden keresek hellyel rendelkező férfit