Sziasztok szívesen ismerkedem
Sziasztok .szombat estére keresünk egy szimpatikus pasit 18 feletti intimmel.Hetero alapon .viber arckép.
Jó nagy cerkával kényeztetlek

Sziasztok! Ma estére keresnénk egy férfit aki szívesen kényeztetné párosunk hölgy tagját cuckold jelleggel. És természetesen el is mer jönni...

No kinél lehetne locsolkodni?
Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma?
Tangában eléd guggolnák...
Tangában eléd guggolnák...
Kíváncsi srác vagyok, nagy méretű srácot keresek seggbe dugáshoz, hosszú hétvégén ráérek, helyem van. Szeged és környéke, vagy tudj jönni.
34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Sziasztok!
Ma napközben keresek hölgyet esetleg párt huncutkodásra!
Budapesten és Pest megyében.
Mobilis vagyok.
Ma napközben keresek hölgyet esetleg párt huncutkodásra!
Budapesten és Pest megyében.
Mobilis vagyok.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
Üdv Laca
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
Üdv Laca
Ma kora délután 14 órától érek rá szopnék de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos
Sziasztok. Intelligens, diszkrét férfiként keresek nőket, párokat szexuális vágyaink kielégítésére, akár már ma esti találkozással. Helyem Tökölön van.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Kifejezetten vad kemény szexre Párokat fogadok otthonomban. Bukakke, creampie, anál, cuckold, bdsm, stb…stb.
Már megvan !
(Ez egy válasz Julcsi92 üzenetére (2023. 04. 05. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sofőrt keresek
Sziasztok, holnap akár napközben, akár este keresek belevaló hölgyet
Bp, 11