Bisex srác, pasi közöshokira fejér megyében?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik
Mindenre nyitott Helyesnek mondott vékony ápolt megbízható sportos pasi vagyok
Mindenre nyitott Helyesnek mondott vékony ápolt megbízható sportos pasi vagyok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Siófok Azúr Hotelben pár,esetleg hölgy ma este?
Cuckold,kukkolás, dp stb..
Siófok Azúr Hotelben pár,esetleg hölgy ma este?
Cuckold,kukkolás, dp stb..
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Bp 47 éves pasi vagyok szeretném újra átélni a többes élményét ,illetve akár hosszabb távra is keresek ,olyan csajszit ,hölgyet akivel akár Sw buliba is elkísérnék egymást.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Budán van helyem , fogadnék!
Molett hölgytagú párhoz csatlakoznék vagy elhanyagolt feleséget kényeztetnék Csepel előnyben helyem is van
Közöshokira fejér megyében bisex srác, pasi?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Ma este bi kaland ?
Sziasztok ! Ma is szopnék 18 óra után soroksáron a zádor utcában !
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Zsolt a nevem, 196/73 20/5 helyes, ápolt, méretes, diszkrét, függeltlen pasi vagyok, nőt és párt keresek! Helyem van, utazás megoldható. Írj ha érdekel.

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Zalaegerszegen most pasi? Helyem van. Szopnék.
Sziasztok! Szabad a ma délelőttöm, így ha volna igény egy csupasz, illatos, vastag szerszámú férfira, akkor talán egymást keressük. Szörnyen be vagyok indulva, így hatalmasat fogok végül robbanni. Párt vagy hölgyet keresek Bp-en.
Sziasztok ma, holnap hölgyet keresek Székesfehérváron 3-tól este 6-ig.
Sziasztok!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Fialat hölgyet (18-30) vagy finom Milfet(30+) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok
Sziasztok mai nap délelőtt folyamán Iváncsa környékén keresek kalandot ha van kedved írj és megbeszéljük.