Székesfehérvár és környékén ma 02.17. 18:00 tól kalandot keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok !
Ma este 20 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Ma este 20 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Sziasztok most keresek valami extrém kalandot! Hely van!
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék igényes, de szexőrült budapesti nővel vagy párral, akik imádnak autóban, fürdő öltözőjében, szabadban, vagy akár szexmoziban játszadozni egy hasonló, normális, de persze kicsit talán perverz férfival. Imádok ismeretlen nőt szopatni, hátulról dugni, akár az autó hátsó ülésén pucsítva is. Privátban elértek, ha a képeim alapján szimpatikus vagyok.

Sziasztok. Holnap kora délután keresek kalandot Budapesten. Írj privát.
Sziasztok
19 éves vagyok és szivesen ismerkednék lányokkal és esetleg párokkal
Tele vagyok energiával és megannyi lehetőséggel, szinte mindem hétköznap szabad vagyok, szóval nyugottan keressetek nyitott vagyok mindenre!
19 éves vagyok és szivesen ismerkednék lányokkal és esetleg párokkal
Tele vagyok energiával és megannyi lehetőséggel, szinte mindem hétköznap szabad vagyok, szóval nyugottan keressetek nyitott vagyok mindenre!
Straponos jatekokra keresek part. Dugatnam magam kozben szivesen szopnek!
Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok pár 33/33 keresünk párt ma esti kalandhoz.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Budán keresek élvezetekre!

02.17_én Újpest Erdeisor út környékén partnerem és partnereimet keresem
Sziasztok! Miskolci, Miskolc környéki hölgyekkel, párokkal szívesen ismerkednék. Akár párommal (hölgy) együtt is! Keressetek nyugodtan! Szép napot!
Ma 18/7 intim merettel szopatnek tornyiszentmiklosi parkolóban hely ok kamionban
Most vki autós kaland? Budapest, budafoki út és környéke?
szopnék ma Bp. helyem van
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
10 ig ráérek