Sziasztok. Pest megyében és környékén szívesen találkoznék párral , hölggyel, akinek van kedve írhatna
Zalaegerszeg és környékéről keresnék párt 3vagy5 bulira.
Sziasztok!
Szexpartnereim kérésemén most Újpesten!Hely kell!
Szexpartnereim kérésemén most Újpesten!Hely kell!
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Miskolcon valaki most?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
Ma napközben is szívesen szexelnék olyan budapesti nővel vagy párral, akik benne volnának egy izgalmas rapid randiban egy magas, potens, 40-es férfival.
Asszonyok lányok párok ?Gödöllőn és környéken keresek
sportos igényes 40 es kan
privi

Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Milf nem lehetsz mert egy kis k.csog vagy.
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőn és környékén asszonyok lányok párok ?esetleg ?sportos igényes férfi keres !privi !
Adatlapom szerint szívesen ismerkedem!
Dugatnám kerek, csattogós milf popsimat. Belváros!
Holnapra keresek hellyel rendelkező férfit vagy bi párt szegeden
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Párhoz csatlakoznék Budapesten. A mai nap folyamán. Első körben csak nézőnek, azután meglátjuk. Még tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Higénia fontos a számomra.... Szép napot mindenkinek!
Szopatnék ma a 10.-vagy 17.- vagy 19.-kerület környékén !
Dugatnám kerek, csattogós milf popsimat. Belváros!
Sziasztok!
Sexpartneremkeresnémmost de.!
Gödöllőn,hely kell!
Sexpartneremkeresnémmost de.!
Gödöllőn,hely kell!