Miskolc 10.29en vki?
Sziasztok! Ma csatlakoznék pàrokhoz, esetleg pasival kalandoznék!
Utazni és fogadni is tudok!
Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok!
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki most?
Sziasztok! Esti órákban Székesfehérvàr-Veszprém-Pápa vonalon lenne kedve valakinek talizni? Lehetőleg uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Sziasztok! Ma vagy holnap estére keresünk az adatlapunkra leírt feltételeknek megfelelő partnert/partnereket! A hely megoldható! Privát üzeneteket várunk elérhetőséggel!
Sikeres keresést mindenkinek!
Sikeres keresést mindenkinek!

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Sexpartnereim keresném most!Bp.!Hely kell!
Esztergomban ma délre keresnék hölgyet vagy szimpatikus párt kellemes együttlétre

Sziasztok!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Nagy intimméret előny!
Szegeden párommal keresünk 36 tol 50 éves korig férfiakat buakakke bulihoz! Roma etnikomu és igénytelenek köszönjük nem! Párom 26 éves karcsú lány
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Kaposvar dombovar bonyhad baja semki se akar ma este szorakozni?
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok.10,29 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Ma este 8 tol nagykanizsa-nagybajom-kaposvar-dombovar-bonyhad-baja utvonalon kolcsonos szopas valakit erdekel?
Sziasztok!
Nagy intimméret előny!
Nagy intimméret előny!
Komárom Esztergom megye? Szopnék!