Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra!!! Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni vagy popólyukat !! Pisi szex adni kapni ok !!!! //ilyen párok vagy hölgy keressen ha lehet ! Közelből persze !!!!!!!!!
Sziasztok! Ma este szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm

Érett hölgy Fejérből ma este?
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Van itt olyan hölgy vagy pár aki ma este BP - en 2 potens hetero pasit keres? Helyünk van.
Most battai Duna -part ?
Sziasztok. Ma estw egy belevaló nőnek lenne kedves találkozni ? Helyet tudok biztosítani de utazni is tudok ! Írjatok bátran

Sziasztok. Jön most valaki a szépvölgyire?
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.3.kerület!
Szexpartnereim keresném most!Bp.3.kerület!
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ha ma szopatnál vagy szeretnéd, hogy kézzel megfejjen valaki. Vagy csak kivernéd valaki előtt, akkor írj. Hely van Bp 40 éves magas férfias vagyok
196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok. Ma délelőtt kalandot keresek Bp-n. Írj priv.
Ma éjszaka szopnék! Baszhatsz is! Házhoz is mehetek, Bp-en belül. Írj, reggel 4-ig és tali! Kocsidban is ok.
Kedves Párt, vagy Hölgyet keresnék holnap napközben házi welnesre.
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Bi pár, esetleg fiatal pasi közös orál kalandra, kukkolásra? Budapest és környékén, autóm van .
Ma este 20 órára keresnénk hetero nemdohányzó vastagfarkú pasit aki XI.kerületi otthonunkban párosunk hölgytagját masszázsban ( is ) részesítené. Csak privát üzenetet várunk !
Hajdúszoboszlón, unatkozó hölgyet nyalnák-falnák, párhoz csatlakoznék.