Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj

Sziasztok 30.ara keresünk idősebb fiút harmadiknak aki megmaszirozná a hölgy tagot mi fiatal pár vagyunk ha felkeltettük érdeklődésed irj
Ma baszó bika? 6.ker belvárosban vagyok egy apartmanban és bizsereg a popsipuncim
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
ma délelőtt cumiznék Lajosmizsén (Kecskemét mellett) :P
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
M3on ma dèlutàn Debrecen Budapest vonalon szopatna valaki?
Én szopatnék ma este. Budapest és környéke?
Most baszó bika? 6.ker belvárosban vagyok egy apartmanban és bizsereg a popsipuncim
Sziasztok, Fiatal pasiként szívesen csatlakoznék hölgyek/ párokhoz. Utazni tudok. Belső üzenetet várok. Telefonos elérhetőséget egyből tudok adni.
Most a XIII ker Dozsa Gy u metronal?
pesten ma orál? kanosan ma valaki vastag farokkal?
Ma este megyunk egerszalokra vagy demjenbe.. Valakinek lenne kedve csatlakozni? Parokra gondoltunk, a cel egy kis erotikus hangulat elerese!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Esetleg ma valaki, aki nem csak vágyakozik, hanem élvezné is a szexet?
Sziasztok!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Levelezőpartnert, chatpartnert keresnék NŐK személyében, akikkel izgalmas témákról lehetne dumcsizni.
Több egyelőre nem érdekel, de egy ilyen partnernek nagyon tudnék örülni...Kellemes, szexben gazdag ünnepeket!

Debrecenben vagy környèkén szopatna valaki?