Most valaki Debrecenben? Üzenetben írjátok
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 09. 28. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán nő, pár?
Sziasztok.
Ma valaki Baján vagy környékén?
Ma valaki Baján vagy környékén?
Most délelőtt Debrecen - Hatvan között ápolt pasi?
Holnapi találkára és feleség többes örömére keresünk férfit .
Sziasztok, Győrben leszopnék valakit. Hely van.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Pár info és kép az adatlapomon..
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Megprobalom a lehetetlent holgyet vagy bi part kereaek Budapesten és vonzaskorzeteben
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Pécs és környékén?
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Párok hölgy tagját Masszíroznám!! Mezőkövesd kőrnyéke!
Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz
Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik
Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész. Csak sportosabb !
Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik
Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész. Csak sportosabb !
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok
Párt keresnék hetero alapon ahol a hölgyet kényeztethetem a kocsi hátsó ülésén,miközben a férj vezet.
Ha van akit érdekelne akkor kérem privátban jelezze.
Párt keresnék hetero alapon ahol a hölgyet kényeztethetem a kocsi hátsó ülésén,miközben a férj vezet.
Ha van akit érdekelne akkor kérem privátban jelezze.

naphal

vagyánypár8888