Csepelen szopatnék, szopnék
Hát márpedig ha biztosra akartok menni akkor üljetek be a kocsiba és célozzatok be egy swingert Bp-n. Ott adott a hely, az idő és 100% kamumentes. Mindenféle előzetes egyeztetgetés, képcserélgetés nélkül azonnal face to face látjátok az illetőt és tudtok dönteni van-e személyes szimpátia vagy sem, szinte svédasztalról válogatva kedvetek szerint.
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2022. 12. 16. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 16:58

Kizárólag instagramon válaszolunk. harmasvagyak2 néven vagyunk elérhetőek!Sziasztok. Mi egy 21/23 éves fiatal házaspár vagyunk.Szeretjük a szex minden formáját és élvezzük is azt.
Max 50 éves korig keresünk pasit/pasikat
Amik minket jobban érdekelnek az a 3mas szex, cuckold kettesben a hölgy taggal.
Amit rólunk tudni kell, igényesek ápoltak vagyunk , te is legyél az, helyünk az Szegeden van. Nem utazunk sehova!
Amit rólunk tudni kell, igényesek ápoltak vagyunk , te is legyél az, helyünk az Szegeden van. Nem utazunk sehova!
Kizárólag instagramon válaszolunk. harmasvagyak2 néven vagyunk elérhetőek!Sziasztok. Mi egy 21/23 éves fiatal házaspár vagyunk.Szeretjük a szex minden formáját és élvezzük is azt.
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok jár erre valaki mostanság?
Bi párokkal esetleg idősebb bi pasival ismerkednék
a többit privin
a többit privin
Szopatna valaki?
Zalaegerszegen időseb duci hölgyet nyalnék. Privátban keres
Szia,de kár, hogy nem Gyöngyösön
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 16. péntek 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 01:29
Törölt felhasználó (4687510)

kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok. Holnap reggel 08 körül Budapesten kis kaland valakinél? Írj priv.
Ma este Csepelen szopatnék, szopnék
Ma este 8-9 körül tervezem h felmegyek a szepvolgyire . Van hölgy v pár aki feljön?
Sziasztok,
Pest megyében és Budapesten csatlakoznék szexi nőhöz vagy párhoz élménydús együttlét céljából.
Pest megyében és Budapesten csatlakoznék szexi nőhöz vagy párhoz élménydús együttlét céljából.
SZEGEDEN vagy erre járóban most hétvégén vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Ma este Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok!
Vecsés, reptér környékén pár, esetleg hölgy?
Vecsés, reptér környékén pár, esetleg hölgy?
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki most?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.