Köszönjük, de az nagyon messze van. Pesten keresek.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 09. 10. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 10. szombat 11:26

Kunszentmiklóson ma este retró diszkó!
Szívesen találkoznak ott hölgyel, vagy hármasra vágyó párral! Normális helyem lenne Szalkszentmártonba, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.
Szívesen találkoznak ott hölgyel, vagy hármasra vágyó párral! Normális helyem lenne Szalkszentmártonba, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.
Kunszentmiklóson ma este retró diszkó!
Pécs és környékén valaki??
Szeretném elvinni a feleségem ma egy kulturált pubba ahol leszólíthatná valaki. Normális, nagy méretű férfit keresünk, többi az adatlapunkon.
Sziasztok igényes 40 -es pasi vagyok ma estére keresek lány vagy párt(akár kipróbálnám a Bit de csak párral)Fejér megyébe válaszokat várom a duo1@freemail.hu-ra.Képet emailba küldök
Sziasztok! Debrecenben és környékén ismerkednék párokkal. Egyedül élő, negyvenes férfi vagyok. Képeket nem kérek senkitől és nem is küldök! A személyes tali híve vagyok. Valahol összefutunk és ha meg van a szimpátia, akkor folytathatjuk az ismerkedést.
Szia szívesen sexelnék most veled
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2022. 09. 10. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Bp.,ma?
Szexpartnereim keresném.
Szexpartnereim keresném.
Sziasztok!
Ma estére párt keresünk párcserére tolna megye és környéke.
Ma estére párt keresünk párcserére tolna megye és környéke.
Sziasztok Csepelen mostani talira sexre keresem sexpartereim hely van
Ma szex?
Diszkrét relaxáló pipa, nálam.

Senki nem dug pasit Győrbe is
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága.
Mára ,de akár hosszú távra is keresek extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgyet. Sportos,jóképű férfi vagyok.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Utazni tudok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Utazni tudok!
Jól hangzik

Sziasztok ma este a hotel lunában leszünk a 11 kerben ha valaki csatlakozna 2 fiu 1 lány felállásunkhoz. Párok,lányok,fiuk!
Sziasztok, ma (Szombat) hajnalban 5- 1/2 7 között Pápa-Városlőd-Ajka-Devecser környékèn keresem azt a pasit aki a farkamat szeretné kényeztetni, akár kölcsönösen is! Csak ez az időpont jó, ezt vedd figyelembe kérlek, igèrem fantasztikus élmény lesz mindkettőnknek! Privát üzit irj