Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Ma delutan kamionba ha holgy sexelne balatonsepezd bp vonalon leszek
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt hosszú távon. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet velem.
Kölcsönös francia vagy egyoldaluan szophatsz
Bocsi, ami lemaradt, több pasis felálláshoz keresek. Pusz
Sziasztok! Nov. 10.-re keresek aktív, potens, normális pasikat, legalább normál mérettel, fazonra nyírt vagy borotvált intimmel. Hely ok a 13.kerületben. Fotód legyen, vagy tudj mutatni. Rólam az adatlapomon talaltok. Pusz. Tamara jut
Sziasztok! Budapesten valaki?
Sziasztok!
Szopnék
Most Bp-n írj ha szopatnál egy jòt,hely van
Szopnék
Most Bp-n írj ha szopatnál egy jòt,hely van
Szia. Egy ilyen nekem is bejönne. Blahánál lakom. Tudnék arra menni.. Pusza
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 07:47
Törölt felhasználó (4222642)

Munkába indulás előtt még egy roma fiú a számba élvezhetne...
Izgat ha spermás lehelettel megyek munkába. :P
Izgat ha spermás lehelettel megyek munkába. :P
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!
Bizsergő popsimat nagyon megdugatnám ma, bp belváros, hely van.
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Kellemes estét. Nővel és párral ismerkednék, ha valakinek lenne kedve szintén ismerkedni, keressen meg nyugodtan.
Kecskeméten cicit akarok a kezembe és egy puncit a farkamra! Keress privátban!
Gubacsi út környékén ki lenne kapható egy kis hancúrra? Hölgyek párok? Helyem van. Privat konditeremben.
Kalandvágyó biget keresek.
Bp kelet Pest környékén, hasonló jófarkú aki szopatna vagy közös hoki, kölcsönös orál?
Autóval vagyok...
Autóval vagyok...
Sziasztok!
Most ráérő hölgy, esetleg pár aki szivesen kalandozna?
Most ráérő hölgy, esetleg pár aki szivesen kalandozna?