Merre vagy Vivike?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 08. 10. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy kicsi az esély a sikerre, de hátha. Most keresek olyan budapesti nőt vagy párt, akikkel összehozhatunk egy 3-ast. Autóval vagyok. Magas, normális, vastag és csupasz szerszámú férfi vagyok. Akár azonnal indulhatok!

19.ker valaki most aki fel venne és le apolna?

Sziasztok! 13.ker valaki aki segítene rajtam? Tele a farkam

Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve és mer is ma találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Carpe Diem
Bizsergő popsipuncimba bikát keresek.
Bpn sok mindenre vagyok, mostantol!
Ma éjszakára keresek hölgyet vgy part 13-ker ben
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Debrecenben valaki aki kalandot keres?
Kellemes élvezetekre hölgyet, párt vagy jó farkú pasit keresek!
Sziasztok. Tiszafüred környékén most valaki?
Zalaegerszegen ma este 9 után pasit keresek. Helyem van.
Ma este Szabolcs megyében párt vagy férfit keresek.Szeress szopni.
Két nagyobb farkú roma fiú lenne egy órán belül a IX. kerületben, körúthoz közel?
Csak barátokat, vagy testvéreket keresek, nem egyedüli fiúkat!!! 40 éves korig max.

Csak barátokat, vagy testvéreket keresek, nem egyedüli fiúkat!!! 40 éves korig max.

Ma délelőtt szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van.
Tatabánya-Szfvár-Veszprém vonzáskörzetében ismerkednék.
42/185/85 független férfi vagyok.
42/185/85 független férfi vagyok.
Hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék alkalmilag ma vagy holnap Zala vas esetleg veszprém megye írj üzit!
Holnap reggel 6:15kor siofokon szopnek, reszletekert ir üzit.
Sziasztok! Esténként, éjszakánként hölgyeket, párokat várok csendes otthonomban közös szexuális élményekre Gödöllőn.Várom üzeneted!