Kortól függetlenül szopnék Nyiregyen, helyem nincs, szabadban is ok. Délután 5 körül jó minden nap
Sziasztok,
Csütörtök vagy péntek estére keresünk egy párt (esetleg lányt, ha van) Budapestről, 35 alatti, sportos igényes párként, hasonlót.
D&D
Csütörtök vagy péntek estére keresünk egy párt (esetleg lányt, ha van) Budapestről, 35 alatti, sportos igényes párként, hasonlót.
D&D

Ma este szopnék Komárom Esztergom megyében akár kíváncsi heterot is!
Ma este valaki(k) Glory Caféban(Budapest)? 18 és 60 közti vonzó és dekoratív hölgyek társaságát keresi egy korai harmincas, szőkésbarna hajú, zöld szemű, vastag hímvesszős, sportosan vékony alkatú hetero (75 kg, 179 cm) srác.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Estére keresek ápolt szexpartnert, hosszabb kellemes élvezetekre!
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp.!
Újpesten most valaki?
Sziasztok!Péntek este 7 órától 9 óráig Óbudán leszek keresek valakit lájtos dologra!Csak az irjon aki valóban találkozni is mer! Privátba várom az üzenetet!
Sziasztok. Szívesen ismerkednèk pàrokkal!
Ma délelőtt Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Masszázs! Érettebb hölgyeket szívesen masszírozok otthonukban, kizárólag a hölgy örömére, elsősorban Szigetszentmiklósi régióban. Keressetek bizalommal!
Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Benne vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 12. szerda 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 06:21

Törölt felhasználó (4158132)

Próbáljuk meg

Próbáljuk meg

Sziasztok.
Most reggel 10 ig keresek partnert egerből. Valaki?
Most reggel 10 ig keresek partnert egerből. Valaki?
popot baszni akaro kanos ,jó faszu pasinak pucsitok. helyes, igényes passziv fiu vagyok. sopron. ma,este- holnap ?
Ma este szopatna valaki (Budapest)? 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.
Holnap délelőtt Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Pécs és környékén valaki??