Sziasztok! Ha az adatlapom alapján szimpi vagyok írjatok
Ráérek ma

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Ma délelőtt szopnék egy szép formás kemény farkat végig,helyem van.
Veszprém?
Ma délelőtt Nyíregyházán kényeztetné a farkam?
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Sziasztok.
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Ma este szívesen fogadnák párt vagy hölgyek Szalkszentmártoni hétvégi házakban, de az utazás sem jelent gondot!
Holnap délutánra keresünk értelmes partnereket. (nem tudunk mindenkinek válaszolni. Válogatunk az adatlapok és a bemutatkozások alapján).
Ma este lány/lányok/pár/párok esetleg?
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
29 éves Budapest srác vagyok. Helyem van!
Este Budűán biszexelnék, hely van!
28eves 180/85kg kék szemű barna hajú srác vagyok
Nagy és vastag farokkal
Partnert keresek /nőket, párokat)
Részletek az adatlapomon
Nagy és vastag farokkal
Partnert keresek /nőket, párokat)
Részletek az adatlapomon
Sziasztok. Holnap napközben valaki Esztergom környékén?
Sziasztok! Ma este puncit, popót kényeztetnék Szombathelyen. Hely van! Privátban írjátok!
Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadnék hölgyeket, párokat csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted!

Sziasztok! Szabadidő kellemes eltöltésére keresnék nőt vagy párt (Női tag örömére), Szombathely-Sopron környékén.
Holnap délelőtt csinos hölgyet kényeztetnék Nyíregyházán és környékén.
Ma délután Dél-Pest környékén hölggyel vagy párral ismerkednék.

Nyiregyhazi tangas bi passziv vagyok, nagyfarku aktiv pasit keresk aki szopatna.Szortelen , sportos , izmos alkat elony