Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Szívesen kényeztetnék hölgyet, pár csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm

Szép napot mindenkinek!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Ilyen késő este pár, esetleg hölgy a Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon? Most indulok Budapestről.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Valaki kiverhetné nekem kocsiban
13.kerben vagyok

Csepel szigeten most leszopnék egy szép farkat
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok. ha szükséged lenne egy jó masszázsra, keress bátran. ápolt 40-es pasi vagyok. sziasztok. free...
Sziasztok
Ma estére keresek 3 as gabajodásra lányt-párt .A vacsorát én állom Balatonkenesén
András
Ma estére keresek 3 as gabajodásra lányt-párt .A vacsorát én állom Balatonkenesén
András
Budán biszexelnék, szopatnék!
Ma délután van kora este fel néznëk a Szépvölgyire jön fel hölgy v pár ??
Sziasztok!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Rá érek. Kecskeméten? Hely ok.
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Felcsatissal dugni szerető hölgy is jelentkezhetne!
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!