Sziasztok!
Bicske - Tatabànya - Komárom vonalon lenne valakinek kedve egy ápolt pasi farkához?
Bicske - Tatabànya - Komárom vonalon lenne valakinek kedve egy ápolt pasi farkához?
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Valamit mesélhetnél magadról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 08:21
Törölt felhasználó (4756033)

Bi vagy kivancsi hetero nagyfarkú haverom keresem laza dolgokra.
Békéscsaba ma délelött?..
Dugni szerető pasit keresünk párom kényeztetésére , 30/50 kg , formás
Nagy farok iránt érdeklődik , legyen nagy és vastag , privátban írjatok ,
Budapest és környéke
Nagy farok iránt érdeklődik , legyen nagy és vastag , privátban írjatok ,
Budapest és környéke
Sziasztok, ma egy kis kaland valaki Dunakeszin kora este?
Hali mindenkinek,
Mai nap delutan 2 utan, szexet kiehezett hölgy, pár vagy pasi esetleg?
Rétságnál van diszkrét helyem. Privatban irj.
Mai nap delutan 2 utan, szexet kiehezett hölgy, pár vagy pasi esetleg?
Rétságnál van diszkrét helyem. Privatban irj.
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Írj ha érdekel…
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Írj ha érdekel…
szopnék Xi ker
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Keresem azt a Szombathelyi vagy környékbelí Nőt vagy Hölgytagú párt aki meg újjazna és felcsatolható dildóval meg dugna egy szűz fenekű pasit.Csak húz rá a műfarkadra és dugjál meg.Lovagolni akarok a felcsatolt müfaszodon.Pasik nem érdekelnek.
Jelige felcsatolt műfarokkal meg dugnálak.
Jelige felcsatolt műfarokkal meg dugnálak.
Idősebb aktív pasit keresek
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Nem írkálni akarok hanem találkozni.
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
Imádok nyalni
Sziasztok,
Imádok nyalni
Imádok nyalni
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Kifejezetten pici cicis, pici popsis lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Diszkréció adott és elvárt.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Kifejezetten pici cicis, pici popsis lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Diszkréció adott és elvárt.
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Igényes potens férfiként Bevállalós nyitott párokkal találkoznék. (Creampie, cuckold, bukakke, gangbang, stb..stb.)
Most keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.