Pécs és környékén valaki??
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Sziasztok, ma estere keresek a felesegemnek nagy intimmel pasit.. Csak kettesben, mivel en ejszaka dolgozom..
ha erdekel teloszammal uzenetet irj

Keresünk ma estére jó méretű, 30-45 év közötti bi aktív pasit!
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Holnap délutánra keresek elhanyagolt feleséget , hölgyet , lányt , csajszit ,aki nem fél a kihívásoktól ! Fergeteges szex lehet a találkozásból... De minimum orgazmus hegyek. Akár oráltól oda vidsza... Helyem van a X.-kerületben ! Minden megoldás érdekel !
Sziasztok. Párként keresünk párt ma estére, Borsod megyében. Sárospatak és környéke előnyben. Ha magatokra ismerték, írjatok.
Sziasztok!Hajdú-Bihar, Mindkét részről biszex párt keresek szimpátia alapú, érzéki szexre, akiknek hozzám hasonlóan fontos nagyon,hogy mindenki élvezi mindenkivel....
Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező, ápolt, diszkrét férfit, aki csatlakozna párosunkhoz orál örömökre.
Sziasztok..ma a budapesti Lukács fürdőben leszek napközben. Ha van kedved csatlakozni írj, nem csak szex (bar Isteniek a kabinok, és a zuhanyzók),hanem csak úgy lazuln is.. Megkérem, hogy budapestiek, és 45 alatt.
Tisza-tónál egy kellemes játszadozás jól is esne..
Helló! Délután-este 3-5 fős parti Budapesten. Párok, hölgyek és max 1-2 férfi. Helyem van, könnyen megközelíthető. Borotvált, vagy fazonírozott intim, kulturált viselkedés, ápoltság. Mindent lehet, de mások határait be kell tartani...
Veszprém környékén szopatok!
Sziasztok Fejér megyében?
Sziasztok Pesten nem ugrana be valaki a hétvégén ? Az éjjel ? Kiváncsi hetero ? Írj elérhetőséget

Kevés tapasztalattal rendelkező férfi vagyok, aki békés megye vagy környékén ismerkedne nővel.
Most ráérő pár vagy lány? Bp 14ker. Izmos igényes fiu vagyok
Sziasztok! Szombat délutántól késő estig fogadnék telt hölgyet nálam. Kultúra, ápoltság és diszkréció adott. Nem sok távú van nálam…
Pest megyei párt, hölgyet keresek, bele értve Budapestet is. Ha van olyan aki férfit keres ,jelentkezhetnek.
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel ma estére játszótársat keres magas vékony extra méret. 12 ker normafa környéki búvóhely viber legyen