Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Mai napra keresem aktiv perverz partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha erdekel a dolog.
Debrecen, Panoráma út, Pallagi út autós kaland?
/28 éves pasival/
/28 éves pasival/
A mai napra keresek pasit akit szophatok vagy csak síkosítós kézzel megfejhetek. 40 éves magas férfias pasi vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel.
Budapesten van helyem
Csak olyan írjon aki el is jön
Budapesten van helyem
Csak olyan írjon aki el is jön
Ma valaki Budapesten kaland? Autóval vagyok. 30 éves bi srác vagyok
Hello.
Ma este valaki,valakik a BILK közelében?
Ma este valaki,valakik a BILK közelében?
Sziasztok 20 éves vagyok és Németországban élek van tapasztalatom a sexben holgyek párok jelentkezéset varom de nyitott vagyok mindenre megbeszélés alapján
Szolnokon nem akar valaki szopni!?
Kecskeméten keresek nőt szexre,kor nem lényeg. De úgy látom Kecskeméten nem akar dugni egy csaj sem, mivel már évek óta irkálok ide időnként de még sosem jelentkezett senki!Ha esetleg mégis volna olyan nő aki akarna szexelni ,írj privátban,köszi!
sziasztok!
gyors ,tabumentes szex valaki most Bp.n?
gyors ,tabumentes szex valaki most Bp.n?
Győrből valaki, valakik?
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Esti kaland párokkal,szenvedélyes hölggyel,ebben a kánikulában,Budapest és környékén???

Sziasztok
MA este párhoz csatlakoznék..
Moto
MA este párhoz csatlakoznék..

Moto
Sziasztok! Holnap napközben Dunakeszi és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok! Nőt vagy párt keresek este Budapesten
Nagyon igényes sportos pasi igényes hölgyet vagy párt keres! Utazni tudok!
sziasztok. alkalmi kapcsolatot keresek holbap délután 3-->. lányok hölgyek személyében. 18----> 50-ig. bp 8 ker környékén. sziasztok.
sziasztok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet, aki rendszeresen leápolna, akár támogatásért cserébe!
Fiatal, izmos ápolt férfi vagyok
Keresek hölgyet, aki rendszeresen leápolna, akár támogatásért cserébe!
Fiatal, izmos ápolt férfi vagyok