Sziasztok. Most valaki a szépvölgyire?
Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd körzetében ismerkedni vágyó férfias biszex vagy nyitott hetero srác/férfi? Privát üzenetet várok!
Szép napot Ma Szombat (30) estére keresek Bp-i párt, elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg sw házibulit. Többit privátba Üdv L.
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni.Többit a fantáziánkra bízzuk.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Érezzük jól magunkat.
Ma este autós szex Budapesten kizárólag párokkal! 30-az igényes vékony pár vagyunk.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
25 éves, nagyobb méretű, kitartó, ápolt, diszkrét féerfi vagyok!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
igény esetén van hölgy partnerem is!!
Párokat, lányokat keresek minden jóra, sokmindenre nyitott vagyok, utazni tudok!
igény esetén van hölgy partnerem is!!
Velencei-tó környékén ma valaki/valakik? hely ok
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Intelligens, ápolt férfiként keresek ma estére a 18.kerületben és környékén valóban szexre vágyó és találkozni merő nőt vagy párt. Privát üzenetekre válaszolok.
Sziasztok!
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét
Ma éjjel szabad vagyok Budapest, Pest megye, biszex férfiként párokhoz vagy akár passzivként ferfiakhoz csatlakoznék, sportos 28 éves, nagyon ápolt. Várom a kalandozok levelét

sopronban most pucditok kanos pasimak. lenne egy haver vastag faszu, hamarosan ide ér, csatlakozik valaki? most
Budapesten keresek kölcsönös szopásra biszex férfit ma, lehetőleg akinek helye is van.
Sziasztok, szombatra keresek lányt, párt…Miskolc,Debrecen,Nyíregyháza…hetero potens kedves vaskos pasi
Budán van helyem szexre!
ma este szex?
hölgyet vagy párt keres 40es magas potens pasi!

Sziasztok.Egész hétvégén várom a hölgyek és párok jelentkezését közös huncutkodásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Szép napot. Ma holnap párt fogadnék.Kellemes masszázs, és tartalmas szex. Szeretettel fogadok.
A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Sziasztok! Budapesten és környékén keresek jól szituált hölgyet a mai estére