Sziasztok! Péntek, vagy szombat estére keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére ! max 45 éves korig !
Győr és Móvár között valaki ma este?

Sziasztok. Péntek, szombat, vasárnap este fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted
Ma este laza hoki egy kis orállal megspékelve? Helyem van Kiskunfélegyházán! Csak nagyfarkú pasik írjanak!

Budán keresek estére.
Szerda-Péntek késő este vagy Csütörtök -Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok!
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
Ma délután Tatabányán, vagy környékén keresek hellyel rendelkező (vagy természet szerető) lányt/nőt, vagy párt.
Sziasztok.Tomi v.ok.
13 órától este is keresek párt.
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
13 órától este is keresek párt.
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok! Holnap, 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Ma Pesten egy szép nagy borotváltat leszopnék..
Helyed legyen !
Helyed legyen !
Ma 12 körül a Deák tér környékén aktív srácot szopnék autóban.
Én 27 éves vékony passzív vagyok.
Én 27 éves vékony passzív vagyok.
Szegeden akkár most vagy ma bi pár vagy férfi
196cm magas Sportos igényes potens pasi párokhoz, nökhöz csatlakozna. Hely van.
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Mohácson szexpartner nőt keresnék ha lenne.
Sziasztok! Aktív/uni srác Nyíregyházán?
Hölgy még ma? Nem bánod meg
Helló. Keszthely és Hévíz környéke. Többesben? Szopnék, dugatnám a fenekem. Hétköznap délután 4 után. Imádok spermát nyelni minden mennyiségben
HOlnap délután / este SZOmBATHELYI pasit keresek aki hellyel rendelkezik, elsősorban orál szexre, akár egyoldalúan is.
Ohhh ha én ezt előbb látom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 16:43
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok! Ma este hozzank pasit keresunk a felesegem oromere harmadiknak! Kerem csak az irjon aki el is jonne