Budapesten ma kemény farkú, potens férfi laza kalandra? Hely van, de bárhol ok public is.
Holnap napközben-re keresek párokat,aktív pasikat!
Sziasztok!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!
Monnor Üllő környéki hölgyet keresek akivel ma vagy holnap találkozhatnánk egy rövid kalandra.Autómban szeretnélek megujjaznni.Semmi más.
Sziasztok! 21 éves budapestiként kalandoznék ma!
Sziasztok!
40es Női partneremnek/Szeretőmnek keresek egy hölgyet magányos órák izgalmassá tételére Békés megyében vagy a közelben. Lehet egyedülálló vagy akár pár tagja, a lényeg, hogy taĺálkozó csak a lányok között lenne. Később még akármi is lehet.
Privátban egyeztessünk, ha valakinek érdekes lehet. Képcsere, telefonbeszélgetés és minden ilyesmi, alap dolog, oda-vissza! Diszkréció adott és elvárt!
Szép napot!
40es Női partneremnek/Szeretőmnek keresek egy hölgyet magányos órák izgalmassá tételére Békés megyében vagy a közelben. Lehet egyedülálló vagy akár pár tagja, a lényeg, hogy taĺálkozó csak a lányok között lenne. Később még akármi is lehet.
Privátban egyeztessünk, ha valakinek érdekes lehet. Képcsere, telefonbeszélgetés és minden ilyesmi, alap dolog, oda-vissza! Diszkréció adott és elvárt!
Szép napot!
Ma délután, cumiznék, lovagolnék vékony fiatalt. Autózni tudok, de helyem is van . Többen is lehettek.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Most éjszaka valaki? Köcsög vagyok, kívánom a faszt! Szó nélkül térdelek, teheted a számba vagy el is vihetsz magadhoz. Kocsidban is jó! Vajda P uti penny parkoloban felvehetsz. Ír és tali most éjszaka.
Sziasztok! Eger?

Sziasztok holnaptol vasarnapig az aquaworldbe leszunk budapesten... Szolo pasikkal osszefutnank a felesegem oromere ott.
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
Valaki ma este XVI. Ker/ Naplás tó környéke?
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok holnap nappal szivesen ki próbálnék egy két dolgot Debrecenben helyem van ha van kedved írj bátran ápolt kicsit macis alkatú bi srác vagyok !
Sziasztok szegeden vagy környékén keresek szexpartnert hely van utazni tudok

Budán most este kölcsönös szopás stb??? Puncit is nyalnék szívesen

Vekony, kanos fiatalt cumiznék, akár most. Helyem van, de autózni is tudok.
Sziasztok!
Ma este (03.31) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről.
27 éves vékony, passzív srác vagyok.
Ma este (03.31) keresem aktív partnerem Budapestről. Hely vagy autó szükséges részedről.
27 éves vékony, passzív srác vagyok.
Budapesten keresek mára potens, férfi partnert. Hely van.