Sziasztok! Budapesti, kulturált, egyedül élő férfi szívesen fogadna párt. Délután-este, hely van!
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve most szombat este találkozni és feljönne hozzám.Többit a fantáziánkra bízzuk.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Érezzük jól magunkat.
Sziasztok!
Budapest déli részén egyedül élő hetero férfi vagyok. 190 cm magas, 95 kilós, sportos, tetovált. Nem unatkozik egy csinos hölgy? Kellemes medencézés? Egyéb finomságok?
Budapest déli részén egyedül élő hetero férfi vagyok. 190 cm magas, 95 kilós, sportos, tetovált. Nem unatkozik egy csinos hölgy? Kellemes medencézés? Egyéb finomságok?
Vékony, 20-25 év körüli, kanos fiút szopnék, akár most. Autózni tudok, de helyem is van
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék lányt, nőt kellemes időtöltésre, esetleg cuckoldra.
Helló! Várjuk üzenetedet
(Ez egy válasz Kaaarcsi üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 15:14

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Szia! Írj üzeneted...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 20:34
Törölt felhasználó (4609982)

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok, ma estére keresek kis kalandot, párokhoz is csatlakoznék illetve solo hölgyekhez is!
Képek az oldalamon.

Képek az oldalamon.

Budapesten. Szopnék vagy ha azt szeretnéd csak megfejlek kézzel. helyem van. 40 éves magas férfias pasi vvagyok. Anoním is lehet ha úgy szeretnéd. Diszkréció, higiénia, egészség adott és elvárt.
Mai napra (napközben kb 9-18hig) keresek párt vagy lányt
180/86kg. Kék szem barna haj, szép fogak. Szép mosoly, 22cm és jó vastag. Email: nagyt5292@gmail.com
Vagy írj privi üzit és megadom Viberem/skypem
180/86kg. Kék szem barna haj, szép fogak. Szép mosoly, 22cm és jó vastag. Email: nagyt5292@gmail.com
Vagy írj privi üzit és megadom Viberem/skypem
A hét minden estélyére keresünk lányt, párt

9. kerületben keresek ma estére/éjszakára partnert aki szájjal/kézzel kielégitene és nem zavarja ha eseleg nem kölcsönös a dolog. Lehet, hogy kedvet kapok én is, de lehet, hogy nem. A hely adott. Utazásban ill. autós kalandban nem tudok most partner lenni. Max. 25 éves korig.
Sziasztok
Imádok puncit nyalni.
Imádok puncit nyalni.
Reptéren hölgy, pár esetleg aki ismerkedne?
sziasztok,mai nap szívesen fogadnék hölgyeket /párokat lakásomon Szolnokon,de utazni is tudok. fiatal sportos pasi vagyok 18/5 farokkal rendelkezem. Számomra fontos a szimpátia. Belső üzenetet várok.
Lesz ma este kint a reptérnél valaki pár ?sexre?
Sziasztok. Hölgy, vagy pár aki ma esti kalandot keres? Elsősorban Budapest, (reptérnél esetleg) Pest megye, esetleg Komárom-Esztergom, Győr
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Reptér mögött hölgy vagy pár?

Most hoki orál Pilisvörösváron!?
sziasztok.. július 10-15 között Badacsony, Szigliget vonalon tartozkodom..volna kedve valakinek csatlakozni, bor túra, bicaj...barmi