Ma délután párral huncutkodnék!
Sziasztok !
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes huncutkodáshoz. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Válaszokat privát várom.
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes huncutkodáshoz. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Válaszokat privát várom.
Most délelőtt szopnék végig de dugható is vagyok helyem van
Sziasztok. Ma délután este fogadnék hölgyet, párokat csendes otthonomban Gödöllőn. Várom üzeneted.
Ma napközben autós kalandhoz keresek partnert akit leszophatok. Normális, igényes passzív srác vagyok. Nógrád megye.

Szopni szeretőt keresek.
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve szombat este találkozni és feljönne hozzám.Többit a fantáziánkra bízzuk.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Érezzük jól magunkat.
Sopron most?
Bekötött szemmel kutya pózban pucsitva várom aki jól megbaszna. Végig bekötött szemmel akarok lenni, nem tudom meg ki vagy valójában,mostanában izgat nagyon ha nem tudom ki baszott meg.
Ha érdekelne irj. Adok címet, számot, stb... Most ráérek és készen mindenre. smile
Bekötött szemmel kutya pózban pucsitva várom aki jól megbaszna. Végig bekötött szemmel akarok lenni, nem tudom meg ki vagy valójában,mostanában izgat nagyon ha nem tudom ki baszott meg.
Ha érdekelne irj. Adok címet, számot, stb... Most ráérek és készen mindenre. smile
Budapest, illetve Pest megyében párt vagy hölgyet keresek, szívesen ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Budán fogadnék biszex párt!
Parokat fogadnék most ma este helyem van
Ma este bika meccs után?
Belvárosban vagyok, de szabadban, autóban is szívesen rosszalkodok.. esetleg kamionparkolóban valaki?

Párokat fogadnék, helyem van

Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok!
Szeged környékén biszex párhoz csatlakoznék minden jóra
Szeged környékén biszex párhoz csatlakoznék minden jóra
Budán este fogadnék perverz hölgyet, biszex párt vagy pasit!
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Nyíregyháza
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Nyíregyháza
Hétfőn valaki Nyiregyen? Kb bármikor jó