Sziasztok !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pécs és környékén??

Sziasztok!Nyíregyi környéki telt molett hölgyet keresek tartos titkosra ha olvasod írj!!
20-40 év közötti lehetőleg sportosabb bp-i kanos pasit kényeztetnék. Viszonozni nem kell. Farokkmasszázs, oral.
Biszex, vagy a biszex utáni érdeklődő hetero pasit keresnék
Biszex, vagy a biszex utáni érdeklődő hetero pasit keresnék
Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére!
maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére!

Sziasztok,
ma este párhoz, lányhoz csatlakoznék Tatabánya régióban
ma este párhoz, lányhoz csatlakoznék Tatabánya régióban
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Szerda-Vasárnap kora hajnalban Vagy Szerda-Péntek késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok. (Voltam már itt korábban)
Keresek egy vékony,sportos,átlagos testalkatú,max 48éves határozott és egészséges férfit,alkalmi talira.Engem a passzív,vagy is a női szerep érdekel,de közös dolgokban is benne vagyok.Van egy kis tapasztalatom és bejött a dolog.Azt mondják,hogy nagyon helyes vagyok,de te majd ezt eldöntöd.
Röviden magamról: 26 éves 175 cm magas 74kg-os kissé csendesebb,de hamar feloldodó,sportos,vékony srác vagyok.Teljes mértékben diszkrét és egészséges fiú vagyok.Helyem sajnos nincs.Debrecentől 20km-re lakom.
Írj ha szeretnél megismerni. smile
Ha komolyabbra alakul a dolog,akkor viberen is beszélgethetünk illetve utazhatok is a közelben. Jelenleg külföldön élek és várhatóan Augusztus első három hétében leszek otthon és erre az időre keresek partnert.Addig ismerkedhetünk.
Keresek egy vékony,sportos,átlagos testalkatú,max 48éves határozott és egészséges férfit,alkalmi talira.Engem a passzív,vagy is a női szerep érdekel,de közös dolgokban is benne vagyok.Van egy kis tapasztalatom és bejött a dolog.Azt mondják,hogy nagyon helyes vagyok,de te majd ezt eldöntöd.
Röviden magamról: 26 éves 175 cm magas 74kg-os kissé csendesebb,de hamar feloldodó,sportos,vékony srác vagyok.Teljes mértékben diszkrét és egészséges fiú vagyok.Helyem sajnos nincs.Debrecentől 20km-re lakom.
Írj ha szeretnél megismerni. smile
Ha komolyabbra alakul a dolog,akkor viberen is beszélgethetünk illetve utazhatok is a közelben. Jelenleg külföldön élek és várhatóan Augusztus első három hétében leszek otthon és erre az időre keresek partnert.Addig ismerkedhetünk.
Igényes aktiv szortelen pasit keresek aki rendszeresen szopatna egy passziv pasit.
Nyiregyhazan
Hely ok.
Nyiregyhazan
Hely ok.
Szegeden párommal nő keresűnk geng beng szexre férfiakat helyünk lenne nagy farok előny illetve sok sperma
Csepelen keresek buszsofőrt közös hokira
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék lányt, nőt kellemes időtöltésre, esetleg cuckoldra.
Kellemes élvezetre keresek szexmániásokat!
Sziasztok!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Sziasztok!
Párral,hölggyel imerkednék ma este Szegeden!
Enyhe bi is belefér.
Cuckold,közös maszti esetleg szeretkezés..
Ha izginek találod milyen lehet mindezeket egy kamionban a szabadban átélni,írj!
Párral,hölggyel imerkednék ma este Szegeden!
Enyhe bi is belefér.
Cuckold,közös maszti esetleg szeretkezés..
Ha izginek találod milyen lehet mindezeket egy kamionban a szabadban átélni,írj!
Ma pár vagy hölgy klìmatizàlt helyen Bp?
gyors szex valaki most Bp ?
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan.
Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!