Zalaegerszegen ma és péntek kora este, este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok,
December 14-16 között keresünk Gyulán hozzánk hasonló párt 4-es kikapcsolódásra (adatlapunk szerinti 4-est keresünk)
Szeretnénk az év vége előtt egy kicsit lazítani, izgalmas kalandot megélni,
Ha Ti is épp Gyulán lesztek és szeretnétek csatlakozni hozzánk, akkor várjuk a megkeresést privátban.
Köszönjük,
December 14-16 között keresünk Gyulán hozzánk hasonló párt 4-es kikapcsolódásra (adatlapunk szerinti 4-est keresünk)
Szeretnénk az év vége előtt egy kicsit lazítani, izgalmas kalandot megélni,
Ha Ti is épp Gyulán lesztek és szeretnétek csatlakozni hozzánk, akkor várjuk a megkeresést privátban.
Köszönjük,
Ma napközben valaki szex? Bp, Érd vagy ezek környéke. Hellyel rendelkező hölgyet, párt vagy csini travit keresek.
Jó reggelt! Ma 9 óráig fogadnék hölgyet ,párt csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Szívesen szopnék Budapesten
Magányos hölgyet értelmiségi pasi diszkréten meglátogatna, nap közben. Akár a férj tudtával is

Hali mindenkinek,
Ma délután-este , hetero vagy bi pasit keresek, aki szeret szopatni és dugni. Diszkrét helyem van Rétság közelében.
Lehet anonim is, sötét szobában négykézláb várlak.
Privátban írj.
Ma délután-este , hetero vagy bi pasit keresek, aki szeret szopatni és dugni. Diszkrét helyem van Rétság közelében.
Lehet anonim is, sötét szobában négykézláb várlak.
Privátban írj.
Ma szopnék szép farkát.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok,
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.
Üdv,
Sziasztok.
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.

Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal

Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.

Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.

Üdv,
Sziasztok.
Zalaegerszegen ma, csütörtök és péntek kora este, este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok
Ma keresek párt vagy lányt maglódra!
Ma keresek párt vagy lányt maglódra!
Szép napot. Vki ma-holnap Bogárd környékéről?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában(1 órán belül)egy kis (orál )kalandra. Akár párja előtt
Sziasztok , helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Tapolca és kke? Párok, nők, ffiak?
KEDD DÉLUTÁN 5-től HOKIBULI BUDAPESTEN!!
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
MOSTra keresek párt vagy nőt Budapesten Zugló környékén, nem regényszakkörre…
(((Bigyó…bogyó…
)
(((Bigyó…bogyó…