Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Most éjszaka tali? Szopok. Baszható is vagyok. Passzív köcsög vagyok. Számba, arcomra mehet. Nagykőrösön. Helyem, kocsim nincs erre a célra. Kocsidban is ok. Kor, alkat mindegy! Üzenj éjszaka és ha erre tudsz jönni, szopok, baszhatsz is. Nagykőrös. Reggel 4-ig elérhető vagyok a talira.
Szia. Fiút nem keresel?
(Ez egy válasz Pete86 üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 20:43

Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de holnap napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Sziasztok! Most pénteken (12.20) kb. reggel 8tól du. 4ig egyedül leszek itthon. Nyitott, bevállalós partnerrel szívesen feldobnám a home office-t napközben. Helyem Érden lesz.
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de holnap napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt Is

Sziasztok , valakit Győrben leszopni? Hely van.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Ma dun a szépvölgyire jön fel pár v hölgy?
Sziasztok. Fiatal inteligens sportos srac vagyok párokal ismerkednék . Utazás nem gond.
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Sziasztok,
Nö, pár, shemale vagy pasi aki kalandozna egy kicsit? Diszkrét helyem van.
Nö, pár, shemale vagy pasi aki kalandozna egy kicsit? Diszkrét helyem van.
Fonyod valaki?
Reptérnél ilyen későn?
Sziasztok.
A Vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A Vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Most Budán szopatnék szopnék