Pécs és környékén valaki akár most is
Sziasztok!Hetero férfit keresünk ma estére. 13.ker.
Kellemes estét, sziasztok,ha alkalmas még szívesen jelentkezem.
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 08. 19. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törökbálint Budaörs környékén hölgy, esetleg pár?
Gárdony és környéke? Az adatlapom szerint keresgélek! Búvóhely is van!
Reptérnél valaki sexre?
Most valaki ötkert környéke?
Sziasztok.Hétvégén születésnapi meglepetésként hölgy vagy pár csendes otthonomban Pest mellett? Várom üzeneted

Sziasztok most 10.ker 18. Kér környéke valaki sexre?
sziasztok!
Most a VI. kerületben két potens, szórakozósban/menőkésben lévő 32 és 26 éves hetero pasi. Csajt, csajokat, hetero párt keresünk. Hely van, de a környéken tudunk mozdulni is, ha úgy hozza a helyzet

Sziasztok Hölgy vagy pár társaságát keresem !
Szép Reggelt! Ma bi párral ismerkednék
Tatabánya környéke most sexelnék valakivel oral hoki anal
Ráckeve környéken valaki hely van
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Vasárnap-csütörtök kora hajnalban vagy Szombat-Szerda késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Ma estére párt vagy lányt keresek, hely van a XV kerületben!

Sziasztok most Tatabánya és környéke szopnék
Sziasztok! Most a XIV. vagy VI. kerületben két potens, szórakozósban/menőkésben lévő 32 és 26 éves, HETERO pasi nőt, nőket, hetero párt keresünk. Hely van, de a környéken tudunk mozdulni is, ha úgy hozza a helyzet...