Kimondottan nagy cicis hölgyet, esetleg vékony testalkatú hölgyet keresek minden földi jóra!
Ma estére keresünk, lányt,párt, helyünk van.
Ma este még Balatonlelle? Adatlapomon van minden infó......
Csongrád megye- Makó-Dél-Békés? Pár, hölgy?
Sziasztok! Màra keresek pàrokat akikhez lehetne csatlakozni, esetleg egy fiatalabb pasit, nagyobb mérettel!
Heló heló
Veszprém megyében keresek alkalmi partnert, kellemes időtöltésre a héten
Helyem van, semmi zavaró tényező a közelben
Veszprém megyében keresek alkalmi partnert, kellemes időtöltésre a héten

Helyem van, semmi zavaró tényező a közelben
Sziasztok Győrből vagy környékéről valaki?
Esetleg Zamárdi & Siófok is jó lehet, se búvóhely Lellén lenne!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 11:34

Ma este még Balatonlelle? Adatlapomon van minden infó......
Hétfő-Csütörtök kora hajnalban vagy Vasárnap-Szerda késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy?
Ma este pár vagy hölgy?
Programot keresünk ma estére. Elsősorban nagyobb intim méretű fiú-fiúk. Komárom Esztergom megye
Szia!
35 , sportos, diplomás férfi. Tudnod kell hogy házas vagyok. Hosszú tavon ismerkednék
hasonló helyzetben lévő kizárólag heteroszexuális párral, lánnyal.Többit megbeszéljük szimpatia esetén
Anyagi problémakkal nem küzdök. Ha látsz benne fantáziát, jelezz vissza

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Vki leszopna ma délután vagy este? privizz helyem van Zala megyében
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Budapesten most unatkozó pár, vagy hölgy esetleg?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Budapest és környéke .. írj bátran.
Sziasztok! Mai szivesen találkoznék, ismerkednek párral!
Sziasztok! Ma este 8 után budán keresek olyan szép jó farkú aktiv pasit akit izgatnak a vékony borotvált fiatal fiúk! Szeretnék egy jó kemény faszt hosszasan cumizni sokáig, ha úgy alakul be is pucsitanám a popsimat, hogy jól megbasszad!!! Elég pervi vagyok, sok minden izgatna!!!
Sziasztok, egész nap és éjszaka ráérünk, párt, párokat keresünk egy jó swinger bulihoz nálunk.