Szex most nalam?
Sziasztok! Most/ma napközben valaki szex nálam? Hölgy, pár, cd/travi partnert keresek, du. 4-5-ig egyedül vagyok érdi otthonomban.
Sziasztok!
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén bi pasi?
Sziasztok!
Üllő...Pilis vonalon ma de.?
Üllő...Pilis vonalon ma de.?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Szombathely???
52 éves vagyok szolnok mellett lakom egyszeru holgyet vagy párt keresek hosszu távra de szivesen befogadnék holgyet magamhoz is
Tatabánya-Komárom-Győr-Szombathely ma valaki?
Helló. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Jól dugható popsimat dugatnám minden nap. Női tanga imádó vagyok!
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Szép estét! Szabolcs és hajdú megyében kalandoznék hölgyek vagy párral ma este! Utaznom nem gond! Helyem van Nyíregyházán!
Sziasztok. Budapest, Pest megye környékén találkoznék párral, hölggyel akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok ,Fehérvár és környéke ?
Dugni szerető pasi a belvárosban van esetleg?
Sziasztok!
Sziasztok , valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok. Pár szeretkezését kukkolnám ma délután Székesfehérvár és Dunaújváros, Dunaföldvár vonalon.
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Sziasztok! Úgy alakult, hogy holnaptól péntekig HOban leszek, napközben egyedül. Szívesen fogadnék érdi otthonomban hölgyet feldobni kicsit a home office-t. Ápolt, igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel.