Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Van esetleg olyan aki szereti a hosszass... finom eggyütléteket.? Nemsok esellyel de hatha..
Vagy aki a szexi combokat.. harisnyakat stb...?

Most valaki bp 11ker
Sziasztok. Érden es környékén keresnék olyan partnert vagy part aki mostanaban találkozna es tényleg a hosszas eggyutleteket szereti.....

Komolyan ismerkedő, megbízható férfi vagyok. Budapesten találkoznék szimpátia alapján hölggyel, párral hetero alapon
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
Szia passzív vagyok
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 19. csütörtök 17:03

Bp 14.ker, ha erre járnál
Nagy ágyamban valami ma este, éjjel? Nyalós pasi ismerkedne

Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Sziasztok szép estét. Ma holnap fogadok de persze utazok is. Hölgy párt ismerkednék ,masszázs is.
Ma vagy holnapra keresek női partnert Budapesten (Intim méretem 19cm hosszú, 5.2cm vastag). Kép, videó profilomon. Szép hétvégét!
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Miskolcon most valaki valakik? Helyem van
Szombaton vagy vasárnap budapesti lakásomon fogadném hölgyet vagy párt. Részleteket privátban beszéljük meg

Sziasztok, helyes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van! smile
Üdv mindenkinek!
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Ma éjszakatol-holnap reggelig nagyon raereit, esetleg lenne kedve valakinek vagy valakiknek randizni velem? 183/80, sportos, kemény farkú, 43 éves full hetero pasi vagyok, többes vagyakkal.
Bp 14 kerulet vagy kozelbol most valaki?
Szia. Valaki.