Sziasztok hétköznap délelőtt rá érő utazni tudó párt keresünk egymás elötti szexre . részletekért privin keress
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznéknék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgy társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm
Sziasztok
Keresek egy kis kalandozáshoz 28-45 év közötti egyhe bi partnert közös vagy kölcsönös faszveréshez. Párom lehet nézné , de ez nem biztos sajnos ! ( max hajnal 1- től lesz ő HA tud jönni ) .
Helyem van !!! Adatlap+ kép szintén és kérlek neked is legyen.
Keresek egy kis kalandozáshoz 28-45 év közötti egyhe bi partnert közös vagy kölcsönös faszveréshez. Párom lehet nézné , de ez nem biztos sajnos ! ( max hajnal 1- től lesz ő HA tud jönni ) .
Helyem van !!! Adatlap+ kép szintén és kérlek neked is legyen.
Csoportos maszturbációhoz keresünk Urakat, Hölgyeket Balatonboglári helyszínen. Jelentkezni éjfélig lehet. A hely adott
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Keresek szombat estére egy szimpi, enyhén nyitott pàrt. Helyem van.
Keresek szombat estére egy szimpi, enyhén nyitott pàrt. Helyem van.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni. Holnap kb. de. 10-től autóval tudok menni, napközben játszadozásra vágyó partnereket keresek!
Tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam
Párokkal ismerkednék a Balatonon
Sziasztok.
Hölgy dunakeszi strandon ismerkedni mostanában. Mi a kavicsnál..
Hölgy dunakeszi strandon ismerkedni mostanában. Mi a kavicsnál..

Sziasztok. Esztergomba holnap valaki aki szopna?
Sziasztok !
Ma este kalandozni szeretnék. Pár ? Esetleg szóló hölgy !?
Ma este kalandozni szeretnék. Pár ? Esetleg szóló hölgy !?
Sziasztok,
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Ez engem is zavar nagyon egyébként. :/
Szombat délelőtt 8 után hölgy Székesfehévár és környéke? kukkolni, huncutkodni?
31 éves sportos férfi vagyok, írj privibe megbeszéljük, ha kell küldök képet is.

Budapesten keresek nem csak alkalmira aktív férfiakat szexre. Biszex kezdő passzív vagyok!!!!!
Sziasztok!
Ma vagy holnap szívesen randiznánk bisex lánnyal vagy bi hölgytagú párral!
Keressetek üzenetben légyszi!
Ma vagy holnap szívesen randiznánk bisex lánnyal vagy bi hölgytagú párral!
Keressetek üzenetben légyszi!

XV kerület, IV.kerület?