Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok, ma este Zánka környéken belevaló pasi/srac kalandozni? Full passzív, csajos ápolt vagyok.

Gödöllőnél srácot keresek közös hokihoz.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok, Bécsből jövök haza ma kb 2 óra múlva Budapest irányába
az útvonalon kalandoznek vagy valaki be is csatlakozhat útközben meg lehet rosszalkodni

XVIII, Vecsés, környéke? Igény pár vagy kivancsi hetero?
Sziasztok! Ma este vagy holnap szívesen szexelnék! Hely ok!
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén aktív pasi helyem van diszkréció adott és elvárt..
Sziasztok, hölggyel ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 27. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 09:58

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg. Idősek is, párok is.
Jól hangzik, megnézném, ha közelebb lennék.
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 27. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 09:58

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg. Idősek is, párok is.
Most délután valaki huncutkodna?
Ma délután 4 óra után egy bi srác, pár, aki ráér egy kis kalandozásra? Halásztelek/Szigetszentmiklós környékéről.
Sziasztok. Újpesten most valaki?
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Hello. Faszimadó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom.Ma este,éjjelre aktív férfiakat keresek..(Többen is lehettek) szopok és imádom ha seggbe basznak..Hugyozatok le ha akartok !Alázatos kis ribancotok leszek..Reggelig ráérek!
Sziasztok! Ma hölgy Gödöllőn? várom leveled! Köszönöm
Monor kornyéke valaki vagy Pilis ?(hölgyeim ) autós kaland ?
párhoz is csatlakozom !!
28 éves pasi

28 éves pasi
Szopatna most valaki Bp?