Sziasztok Ma estére keresek BP. I hölgyet, csajszit, párt, lenne kedve valakinek ismerkedni?
Mentem volna én is,de hozzám is lehet jönni.
(Ez egy válasz Botond9301 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,mai nap szopnék, szopatnék vagy párhoz csatlakoznék hajdúszoboszlón egész nap van helyem is tudok fogadni!! Irj ha érdekel!
Debrecenben cumiznék masztiznék cumiztatnék kanos macis diszkrét ápolt vagyok
Belvárosban szopunk most haverommal
Nagyon jól hangzik
(Ez egy válasz Errekimondottan2 üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 23:16

Ma , kb 1 óra környékén párom kiverne egy faszt előttem vagy velem. Ehhez (is) keresnék egy 28-40 közötti férfit aki sportos vagy átlagos testalkatú. Helyünk van autós és búvóhelyes kalandhoz is.
Ma , kb 1 óra környékén párom kiverne egy faszt előttem vagy velem. Ehhez (is) keresnék egy 28-40 közötti férfit aki sportos vagy átlagos testalkatú. Helyünk van autós és búvóhelyes kalandhoz is.
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ? smile 28 éves pasi vagyok egész este rá érek
Hali!
Ózdon vagy környékén valaki ma estére?
Helyem van
Ózdon vagy környékén valaki ma estére?
Helyem van
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok, hölggyel ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
Sziasztok, holnap azaz kedden szopnék, szopatnék vagy párhoz csatlakoznék hajdúszoboszlón egész nap van helyem is tudok fogadni!! Irj ha érdekel!
Sziasztok Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt még a mai nap folyamán akár autos kalandra is!!!

Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Sziasztok! Nyiregyről ??
Sziasztok,
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Sziasztok szivesen kukkolnék ma délután
Sziasztok! Gyöngyös környékén lenne most ráérő pár, vagy hölgy? Szép időnk van, használjuk ki!
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!