Szia, fiúk! Budapest, 2. kerület – laza, izgalmas randikat keresek. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj! Kalandos élmények várnak!
Hát a nick nevedet nem hazudtolod meg.
Bár nem annyira pozitívan
Bár nem annyira pozitívan

Délkörűl szopatna valaki ???
Sziasztok szopatnek most Újpesten
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok! Péntek délután szombat délelőt szívesen fogadnék párt vagy hölgyet Székesfehérváron! Privátba irjatok! Üdv István
Sziasztok, keresek olyat aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj, írj
Te egy nagy cicis,popós nő vagy,ahogy a hirdetésből kiveszem....
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, volna kedve mai nap valakinek rosszalkodni? No, pár, pasi?? Hely van.
Sziasztok!! Randiznék egyet, csak úgy a randevú izgalmáért... Aztán meglátjuk... Lányok, párok, kinek lenne kedve? Én 183/80, sportos 43 éves, szökésbarna, pasi vagyok. Egy jó randi ötletre harapok!! wink
T.
T.
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És közeleg a Karácsony!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És közeleg a Karácsony!
Szép jo reggelt
A mai napon megint szabad vagyok.
A mai nap rövid időn belül
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
A mai napon megint szabad vagyok.
A mai nap rövid időn belül
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Szopnék ma Cegléd,Nagykőrös,Kecskemét környékén
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok.
Pesti telt , Nagy cicis-popós Hölgy, Ma 1 laza Kalandra
Pesti telt , Nagy cicis-popós Hölgy, Ma 1 laza Kalandra

Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Ma valaki benne lenne Kecskeméten vagy környékén egy közös orálba?Lehet egy oldalú is ha szeretnéd neked nem kell csinálni.Helyem van!
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgyek!!
Ha már otthon unalmas a szex vagy nincs is,akkor tölts velem egy kellemes órácskát.
Mindenre nyitott vagyok.
Párokhoz is csatlakoznék (akár biszexhez is)
Cuckold,wife sharing,DP.
Creampie...tabuk nélkül.
Ha valakit érdekel,írjon bátran.
Elhanyagolt hölgyek!!
Ha már otthon unalmas a szex vagy nincs is,akkor tölts velem egy kellemes órácskát.
Mindenre nyitott vagyok.
Párokhoz is csatlakoznék (akár biszexhez is)
Cuckold,wife sharing,DP.
Creampie...tabuk nélkül.
Ha valakit érdekel,írjon bátran.
Szia, fiúk! 2. kerület, Budapest – készen állok egy forró kalandra, autós móka is benne lehet. Újra itt vagyok, és izgatottan várom, ki csatlakozik hozzám!