Ma délután 2-től keresem partnerem, partnereim (nő, pár, férfi), aki(k) szeret(nek) szopni, és szívesen élveznék a kényeztetést. Budapest és Pest megye elsősorban
sziasztok hölgyet urat keresek hármas szexre veszprém megyében lakom helyem van írj
Sziasztok!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Szegeden vki? rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, bi, férfias srác vok, hely ok.
Sziasztok!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel!
Passzív fiatal srácot keresek Gyál Vecsés környékén. Hely jó ha van. Valaki esetleg?
Sziasztok! Hölgyet keresünk, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Bi beállítottság előny, de nem feltétel. Ápoltság, alapvető intelligencia elvárás.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok. Hétvégére Lányt vagy párt tudok fogadni kellemes időtöltésre Pécsen.Ha kell hozlak viszlek kisebb távon belülPrivátra írj!
sziasztok hölgyet urat keresek 3mas szexre keszthely tapolca vonzás körzetéböl minden jóban benne vagyok írj helyem van dugjunk egy jót
Budapesten mostanában, ma valaki???
Sziasztok! Fiatal srácként Budapesten kalandoznék ma!

Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám most!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám most!Bp.!
Sziasztok!
Enyhe bi kalandra keresünk partnert, partnereket mai napra kb 18 h környékére. Csak privát levélre, tel számmal és fotóval ellátva tudunk válaszolni. Tehát fotó és telefon szám nélkül ne írj!!!
Enyhe bi kalandra keresünk partnert, partnereket mai napra kb 18 h környékére. Csak privát levélre, tel számmal és fotóval ellátva tudunk válaszolni. Tehát fotó és telefon szám nélkül ne írj!!!
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok! Kiveretnem valakivel/valakikkelnmost Budapesten! Akar kocsimban akar nálad
valaki?

Bi Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Sziasztok! Bp 7kerbe van helyem hölgyet, párt keresek.
Sziasztok. Alkalmi partnert keresek nő vagy pár személyében.