Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Holnap este, hölgy pár? Budapesti helyel rendelkező vagyok.
Holnap délelőtt is ok. Hely van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 24. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 09:13
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma dél felé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Sziasztok. Holnap napközbe Bp-i párral találkoznék!
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok! Hétvégén hölgynek, párnak lennék kellemes társasága, hetero alapon. Ápolt, igényes, sportos hetero férfi vagyok. Utazni tudok.
Fotós hölgy van a közelben?

40 es párként,szivesen találkoznánk egy kedves,bisex,molettebb hölggyel.
Akár 3as,akár a hölgyek egynással való játéka érdekelne minket.
Érden lakunk,itt lenne lehetőség a találkozóra is.
Telefonszámcsere után,hölgytagunkkal beszélhetsz,a komolyságunkat alátámasztva.Bármilyen megoldásra nyitottak vagyunk.
Akár 3as,akár a hölgyek egynással való játéka érdekelne minket.
Érden lakunk,itt lenne lehetőség a találkozóra is.
Telefonszámcsere után,hölgytagunkkal beszélhetsz,a komolyságunkat alátámasztva.Bármilyen megoldásra nyitottak vagyunk.
Sziasztok Ha magadra ismersz irj Molett telt nagyfenekü Szabolcsi hölgy partneremet
Kalandra vágyó hölgyet keresek, 35 felett, van helyem is.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Holgyekkel Bi parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
Zalaegerszegen ma dél felé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok.Magas izmos pasi nagy mérettel,nővel,párral ismerkedne ma Egerben Cutler Fitness by Allure welness részlegén.
Sziasztok. Most reggel valaki? Csepel Szigetszentmiklós vagy xi ker?